Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Öz-Trans, 103 adet Actros aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Öz-Trans Nakliyat şirketi, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı.

Öz-Trans, 103 adet Actros aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Öz-Trans Nakliyat şirketi, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 103 adet Actros 1844 LS çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

2004 yılından bu yana nakliye sektöründe hizmet gösteren Öz-Trans Uluslararası Nakliyat Şirketi’ne tek seferde 103 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS aldı. Böylelikle İskenderun’da 10 adet çekici ile sektörel faaliyetlerine başlayan Öz-Trans Nakliyat, ı Mercedes-Benz araçtan oluşan filosundaki araç sayısını 2012’de 243 adete yükselterek taşımacılık sektörüne verdiği hizmetlere büyük bir ivme kazandırdı.

Mercedes-Ben Türk bayii Hatay Has Otomotiv tarafından Öz-Trans Nakliyat’a satışı yapılan çekiciler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine firma sahibi Yusuf Dönmez, firma ortakları Mehmet Özkan ve Sadullah Özkan, firma yetkilileri Mehmet Dönmez ile Osman Dönmez katıldı. Törende Hatay Has Otomotiv Genel Müdürü Yorgaki Kayuka, Genel Satış Müdürü Özgür Çayırlı ile Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Kamyon Büyük Müşteri Danışmanı Efe Tunalıoğlu, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş.’den Kamyon ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Kıvanç Sanrı ve Satış Danışmanı Emrah Yalıngök da hazır bulundu.

Öz-Trans Uluslararası Nakliyat firma sahibi Yusuf Dönmez, Akdeniz, İç Anadolu, Ege, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu bölgelerinin ında faaliyetlerini sürdürüldüklerini söyledi. Dönmez, “Karayolu yük taşımacılığı, ağır yük taşımacılığı ve lojistik alanındaki çalışmalarımızda Mercedes-Benz kamyonlarını tercih etmemizde özellikle Mercedes-Benz araçlarının düşük yakıt tüketimi ve yaygın servis ağı etkili . Öz-Trans Nakliyat olarak Mercedes-Benz’e güveniyoruz ve yatırımlarımızı bu markaya yapıyoruz” .