Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Metro 6,8 milyon Euro yatırımla 30 Safir aldı

Karayolu yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Metro Turizm, otobüs yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Metro 6,8 milyon Euro yatırımla 30 Safir aldı

Karayolu yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Metro Turizm, otobüs yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma, Temsa Global’e siparişini verdiği 30 adet Safir otobüsün 10’unu teslim alarak filosuna kattı. Metro Turizm’in 30 adetlik araç yatırımının ise 6,8 milyon Euro ğu bildirildi.

Temsa tarafından Metro Turizm’e satışı yapılan 30 adet otobüsün 10 adetti Dedeman Otel’de düzenlenen törenle teslim edildi. Teslim edilen Temsa Safir otobüslerin ise ı VIP olarak dizayn edildi. Yeni alım ile birlikte Metro’nun filosundaki Safir otobüs sayısı 187’ye yükseldi.

Düzenlenen araç teslim törenine Metro Holding CEO’su Ertan Çakır, Metro Turizm Genel Müdürü Talat Erden, Mali İşler ve Finans Müdürü Suat Bülbül, Temsa CEO’su Tamer Ünlü, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürleyik, Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl ve Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ katıldı.

Metro Holding CEO’su Ertan Çakır, “Günde ortalama 1.400 sefer yaparak yılda 20 milyondan fazla yolcu taşıyoruz. Hem sektörde en fazla noktaya ulaşan ve en geniş ağa sahip otobüs şirketiyiz, hem de Türkiye’nin en büyük ve en genç filosuna sahibiz. Konuğumuz olarak gördüğümüz yolcularımıza, daha iyi hizmet sunabilmek için yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda konuklarımıza, filomuza yeni katılan otobüslerle hizmet sunacak olmanın heyecanı içindeyiz. Ancak yatırımlarımızı sadece filo genişletme ve yenilemeyle sınırlı tutmuyoruz. Müşteri memnuniyetini ana önceliğimiz olarak görüyor; hareket noktasından başlayıp özenli ve temiz varış noktalarına kadar olan süreçte, keyifli bir otobüs seyahati yaşatmak adına sürekli yenilikçi uygulamalara imza atıyoruz” .

Temsa CEO’su Tamer Ünlü de Metro Turizm’in filo genişletirken Safir’i seçmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Ünlü, “Firmaların Safir’in işletiminden elde ettiği avantajları bizzat görerek, yeni yatırımlarında Safir’i tercih etmesinin, şirketimiz açısından çok önemli bir kazanım ğuna inanıyorum. Karlılığın düştüğü, taşıma sektöründe yaşanan rekabetin arttığı bir dönemde işletme maliyetinde sağlanan avantajların önemi her geçen gün artıyor. Bu noktada doğru tercihin Safir olmasından mutluyuz” diye konuştu.