Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

Isuzu, sürücülere eğitim verdi

Satış sonrası hizmetlere önem vererek müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaya özen gösteren Isuzu, sürücü eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.

Isuzu, sürücülere eğitim verdi

Satış sonrası hizmetlere önem vererek müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaya özen gösteren Isuzu, sürücü eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Verimli Sürüş Eğitim programı kapsamında düzenlenen etkinliğe Çorlu Belediyesi bünyesinde hizmet veren özel halk otobüsü sürücüleri katıldı.

Isuzu tarafından düzenlenen eğitim programı teorik ve pratik olarak gerçekleşti. Belediye kültür merkezinde düzenlenen programa Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Isuzu yetkilileri ve 200’e yakın özel halk otobüsü sürücüsü katıldı.

Verimli sürüşle ilgili bilgi alan halk otobüsü sürücüleri, daha sonra 10’arlı gruplar halinde Bülent Ecevit Caddesinde direksiyon eğitimi üzerinde çalıştı.

Yoğun trafikte araçların hangi hızda sürülmesi gerektiği konusunda bilgilerin de verildiği uygulamada; otobüslerin yakıt sarfiyatı da bilgisayar ortamında ölçülerek sürücülere raporlandırıldı. Otomatik şanzımanlı Citibus otobüste direksiyon başında test sürüşüne katılan 20 sürücü, daha sonra deneyimlerini diğer sürücülerle paylaştı.