Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

Doğu Zebah İnşaat, 20 Cargo aldı

İstanbul’da faaliyet gösteren Doğu Zebah İnşaat, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı.

Doğu Zebah İnşaat, 20 Cargo aldı

İstanbul’da faaliyet gösteren Doğu Zebah İnşaat, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet 4136M Transmikseri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Ford Otosan yetkili satıcısı Çetinkayalar Otomotiv tarafından Doğu Zebah İnşaat’a satışı yapılan 20 adet 4136M Transmikser, firmanın araç parkında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Doğu Zebah İnşaat şirket ortakları Zeki Muz ve Ahmet Muz ile Ford Otosan Satış Bölge Müdürü Baran Süslü ve Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Yavuz Baysan katıldı. Törende Elazığ Ford yetkili satıcısı Çetinkayalar Kamyon Satış Müdürü Ergun Deniz da hazır bulundu.

Zeki Muz, teslim töreninde yaptığı konuşmada, Ford Cargo 4136M Mikser ile ilk olarak şantiyelerinde test ederek tanıştıklarını dile getirdi. Zeki Muz, “Yakıt tüketiminin en önemli gider kalemlerinden ğu bu dönemde, test sırasında Cargo’nun rekabetçi yakıt tüketimi sunduğunu, aynı da performansından da ödün vermediği dikkatimizi çekti. Ford’un sunduğu satın alma ve kredi kolaylıkları da bunun üzerine eklenince, hiç düşünmeden kararımızı Ford Cargo’dan yana verdik” .