Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

TÖHOB da değişim rüzgârı esiyor!

Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin (TÖHOB) olağan genel kurulu 24 Şubat 2013 tarihinde İstanbul Pendik Green Park Otel de yapılacak.

TÖHOB da değişim rüzgârı esiyor!

Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin (TÖHOB) olağan genel kurulu 24 Şubat 2013 tarihinde İstanbul Pendik Green Park Otel de yapılacak. Genel kurula sayılı günler kala İstanbul Öztaş Ulaşım A.Ş. Başkan vekili Metin Mısır, başkan adaylığını açıklayarak çalışmalara başladı.

TÖHOB’ta artık değişimin yaşanması gerektiğinin altını çizen başkan adayı Metin Mısır, yeni bir yönetim anlayışıyla sektörün sorunlarına eğileceğini ve ekibiyle çözüm yolları arayacağını dile getirdi.

Metin Mısır, “TÖHOB yavaşlayan ve hantallaşan yönetim anlayışı ile özel halk otobüsü işletmecilerinin ihtiyaçlarına cevap veremiyor. Yıllar geçtikçe büyüyüp gelişeceğine, yerinde sayıyor. Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye genelindeki üyeler de bu durumdan rahatsız” .

“Seçimi kazanmamız durumunda hızla Türkiye’nin tüm bölgelerini dolaşarak, üyeliği bulunmayan esnafımızı birliğimize kazandıracağız” diyen Metin Mısır, şöyle devam etti: “7 bölgede temsilcilikler açacağız. Yönetim kurulumuzu bu çalışma sistemine göre oluşturuyoruz. Şuanda küçük olsun benim olsun mantığı güdülmektedir. Biz bu mantığı yıkacağız. Büyük ve güçlü olsun, hepimizin olsun diyeceğiz. Tüm üyelerimizin kongreye gelip TÖHOB’a sahip çıkmasını diliyorum.”