Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

Ege Tire ve Merkez Oto Isuzu aldı

İzmir’de ticari faaliyetlerine devam eden Ege Tire Gıda ile Merkez Oto Kurtarma ve Vinç Hizmetleri şirketi, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihlerini Isuzu’dan yana kullandı.

Ege Tire ve Merkez Oto Isuzu aldı

İzmir’de ticari faaliyetlerine devam eden Ege Tire Gıda ile Merkez Oto Kurtarma ve Vinç Hizmetleri şirketi, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihlerini Isuzu’dan yana kullandı. Firmalar, siparişini verdikleri N serisi kamyonları teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Anadolu Isuzu Erdiloğlu Otomotiv tarafından Ege Tire Gıda’ya 6, Merkez Oto Kurtarma ve Vinç Hizmetleri’ne de 8 olmak üzere toplam 14 adet Isuzu N Serisi kamyon, düzenlenen tören ile teslim edildi.

22 yıldır sektörde faaliyetlerine devam ettiklerini dile getiren Ege Tire Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Rüştü Görgünel “Isuzu ile olan işbirliğimizde bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Gerek bayiinin satış ve satış sonrasında bize gösterdiği yakın ilgisi, gerekse Isuzu araçlarının dayanıklılığı ve düşük operasyonel maliyetleri nedeniyle kça memnun ğumuz bu işbirliğimiz, aldığımız üç adet NPR 10 ton, iki adet NPR 8 ve bir adet de NPR 10 LONG ile güçlenerek artmaktadır” .

Merkez Oto Kurtarma ve Vinç Hizmetleri şirketinin sahibi Cemal Tosun ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Isuzu’ya teşekkür ediyorum. Uzun soluklu bir işbirliği için attığımız adımlar büyük bir mutlulukla devam ediyor. Her türlü yüke dayanıklı yapısı ve masrafsız satış sonrası hizmetiyle güvenerek kullandığımız 8 adet NPR 3D sayesinde gözüm arkada kalmadan araçlarımı sahaya sürüyor olacağım. Isuzu’nun N serisi kamyonları gerçek şampiyon ve rakipsiz. Erdiloğlu ile olan işbirliğimizle filomuzdaki şampiyon kamyonlarımızın sayısını da arttıracağız. Hedefimiz bu.”