Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

Mustafa Demirbaş, Temsa’yı da aldı

Temsa Global, kent içi taşıma sektörüne yönelik otobüs satışları için FSM Demirbaş Otomotiv ile bayilik anlaşması imzaladı.

Mustafa Demirbaş, Temsa’yı da aldı

Temsa Global, kent içi taşıma sektörüne yönelik otobüs satışları için FSM Demirbaş Otomotiv ile bayilik anlaşması imzaladı. 1 Mart 2013 tarihinden itibaren FSM Demirbaş Otomotiv Türkiye genelinde Temsa’nın Avenue ve MD9 LE modellerinin satışını gerçekleştirecek. FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, “Dün bir fabrikam vardı, bugün Temsa ile birlikte ikinci fabrikam . Her iki firmada bizim markamız ve ikisinin de bayrağını eşit bir şekilde taşıyacağım” .

Kentiçi toplu taşımacılık sektöründe 22 yıldır ticari faaliyetlerine devam eden FSM Demirbaş Otomotiv, ikinci bir bayilik olarak Temsa Global ailesine katıldı.

İki bayiliği aynı anda yürüteceklerini açıklayan FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, “Biz, BMC’yi bırakmadık. Temsa’nın da Türkiye genelinde halk otobüsünü satacağız. Pazar payı en yüksek firmayız. BMC ile Temsa’nın şanzıman, motor ve dingili aynı ürün. Ön düzeni de aynı sadece kaporta aksamı var. İleride halk otobüsçüleri hiçbir sıkıntı yaşamasın diye Temsa’yı seçtik. Burada 22 yıldır BMC’nin bayrağını salladık. 22 yıl sonra Temsa’ya geçerken, ilk çalıştığımız firmayı da bırakıp gitmedik. İnşallah iki firmanın da bayrağını eşit ölçüde sallayacağız” .

İLK SİPARİŞ 140 ADET

Bayilik sözleşmesini imzaladıktan sonra ilk siparişlerini de verdiklerini açıklayan Mustafa Demirbaş, şöyle devam etti: “12 metre halk otobüsü olarak 140 adet ilk siparişimizi verdik. Mart ayının ikinci haftasından itibaren otobüslerimizi teslim almaya başlayacağız. 12 metre ve 9 metrelik otobüs pazarında bu sayede daha da güçleneceğiz. Yine İstanbul Sancaktepe ve Ankara ofislerimizi merkez olarak kullanarak tüm Türkiye genelinde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Mustafa Demirbaş olarak iki firma arasında hiçbir ayrım gözetmem. İkisi de Türk firmasıdır. İkisi de bu pazara girmesiyle birlikte Türk halkına faydalı . Fiyatlar düştü. Dün bir fabrikam vardı, bugün iki fabrikam . İkinci el araç alım sistemimiz de aynı şekilde devam edecek. Artık bundan sonra daha çok çalışmamız gerekecek.”