Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

Umutcan 11 adet Cargo aldı

Gaziantep merkezli Umutcan Lojistik, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı.

Umutcan 11 adet Cargo aldı

Gaziantep merkezli Umutcan Lojistik, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı. Firma, Ford Otosan’ın pazara yeni sunduğu Cargo 1846T çekiciden 11 adet alarak filosunu güçlendirdi.

Ford Cargo yetkili satıcısı İnterteks Otomotiv tarafından Umutcan Lojistik’e satışı yapılan 11 adet Ford Cargo 1846T otomatik vites çekici, firmanın araç parkında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Umutcan Lojistik’in ortakları Mehmet Sadık Sak ve Ahya Gök, Ford Otosan Bölge Satış Müdürü Baran Süslü, İnterteks Otomotiv’in sahibi Mustafa Dicle, Kamyon Satış Müdürü Kasım Akkor ve Satış Danışmanı Uğur İleri katıldı.

Şirket ortaklarından Mehmet Sadık Sak, Ford Cargo 1846T çekici ile test aracını kullanarak tanıştıklarını dile getirdi. Sak, “460PS motor gücünün verdiği performans, otomatik vites ve 4 nokta havalı kabin süspansiyonunun getirdiği konforun yanı sıra, test süresince aldığımız tüketim değerlerini de rekabetçi bulduk. Ford Cargo’nun sağladığı finansman kolaylığı da kararımızı hızlandırdı ve tercihimizi 1846T’den yana kullandık. 2013’e, Yeni Ford Cargo 1846T çekicilerimizin gücü ve konforuyla başlamaktan mutluyuz” .

Ford Cargo Bölge Satış Müdürü Baran Süslü de konuya ilişkin şöyle konuştu: “Sektör talepleri doğrultusunda 460PS gücü, İntarder opsiyonu, 4 Nokta Havalı Kabin Süspansiyonu, Standart Kliması, Otomatik Vites seçeneği ile rekabetçi, talepleri karşılayan bir araç ürettik. Bunların yanında Ford Cargo 1846T çekicimiz, standart olarak sunulan Yokuş Kalkış Desteği, ESP/ Elektronik Denge Kontrol, EBS, intarder opsiyonu ile sunulan Akıllı Fren Sistemi ile taleplerin ve sınıfının ötesine geçti. Rekabetçi yakıt tüketimi ve düşük işletme maliyetleri de eklenince sınıfında haklı bir yer kazanacağını şimdiden söyleyebiliriz.”