Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Network 20 adet Stralis aldı

Proje ve ağır yük taşımacılığında faaliyet gösteren Network Global Lojistik, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Network 20 adet Stralis aldı

Proje ve ağır yük taşımacılığında faaliyet gösteren Network Global Lojistik, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Stralis AT 450 çekiciden 15’ini teslim alarak filosunu güçlendi.

Iveco’nun İstanbul bayii Iveco Otomotiv tarafından Network Global Lojistik’e satışı yapılan çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Network Global Lojistik ortağı Mustafa Manaz ve Filo Müdürü Ayhan Demirkapılı, Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu ve Ağır Vasıta Satış Temsilcisi Turgay Demirbilek ile firma personeli katıldı. Teslim edilen Stralis’lerin hepsi Euro 5 Cursor 450 HP motora sahip.

Network Global Lojistik firma ortağı Mustafa Manaz, “Network Global Lojistik proje ve ağır yük taşımacılığı alanında 45 adet Lowbed ve Tenteli aracı ile faaliyet göstermekte olup Avrupa’dan Asya ülkelerine kombine lojistik hizmeti vermektedir. Avrupa ve Asya da bulunan ofislerimiz, tecrübeli ekibimiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile her geçen gün büyüme katsayımızı arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Özelikle ağır ve gabari dışı yükleri karayolu, denizyolu, demiryolu kombine taşıma metodlarına göre rekabetçi fiyatlar ile müşterilerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu sürece bağlı olarak artan ekipman ihtiyaçlarımızın seçiminde; öncelikle güvenli, çevreci ve ekonomik yakıt tüketimini göz önüne alıyoruz. Müşteri odaklı, hızlı, kaliteli 7/24 servis anlayışından dolayı Iveco’ya güveniyoruz. Iveco ile hem yolda hem de rekabetin önünde olacağımızı biliyoruz” .