Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

DKV, Türkiye’de toplandı

DKV'nin beyin takımı, 2013 itibariyle yatırım önceliği listesinde ilk sıraya koydukları Türkiye'de bir araya geldi.

DKV, Türkiye’de toplandı

DKV'nin beyin takımı, 2013 itibariyle yatırım önceliği listesinde ilk sıraya koydukları Türkiye'de bir araya geldi. Toplantıda DKV Kart'ın 2014'ün ikinci yarısında Türkiye'deki tüm KOBİ'lerin kullanımına açılacağı müjdesi çıktı. Ayrıca 5 yılda Türkiye'de cironun yüzde 400, istihdamın ise yüzde 300 artırılması hedefleri kondu.

Lojistik şirketleri için akaryakıtta yüzde 9, otoban ve yol vergisi gibi diğer maliyetlerle birlikte yüzde 30'a varan tasarruf imkanı sağlayan DKV'nin yıllık yönetim toplantısı İstanbul'da yapıldı. 5 yıllık büyüme stratejilerinin ele alındığı toplantı, DKV'nin bağlı bulunduğu Alman Egrima Holding'in eş genel müdürleri ile birlikte 40 Avrupa ülkesindeki temsilciliklerin üst düzey yöneticilerinden oluşan 200 kişiyi ağırladı.

Büyüme stratejilerinin finansal, hukuksal ve pazardaki güncel eğilimler göz önüne alınarak değerlendirildiği toplantıdan 2014'ün ikinci yarısında DKV Kart'ın Türkiye'deki KOBİ'lerin kullanımına açılması kararı çıktı. Ayrıca 2013 sonuna dek Türk uluslararası taşımacılara aynı önemde bir başka sürpriz olacağı açıklanırken, Türkiye'de beş yıllık büyüme hedefi yaygınlık bazında yüzde 500, ciro bazında yüzde 400, istihdam bazında yüzde 300 olarak belirlendi.

DKV Türkiye Genel Müdürü Muzaffer Tuna, “Avrupa'nın yakın gelecekteki en büyük ekonomilerinden biri olacak Türkiye'de ticaretin kültürel başkalığı bu organizasyonun burada yapılmasının temel nedeni. Toplantının teması ise geleceğin peşine düş, öğrenmeye Doğu'dan başladır” .