Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Otobüste görülmedik finansman desteği

Temsa Global ile bayilik sözleşmesi imzalayarak 1 Mart 2013 tarihinden itibaren tüm Türkiye genelinde Avenue ve MD9 LE modellerinin satışında yetkili olan FSM Demirbaş Otomotiv, resmi açılışını görkemli bir törenle yaptı.

Otobüste görülmedik finansman desteği

Temsa Global ile bayilik sözleşmesi imzalayarak 1 Mart 2013 tarihinden itibaren tüm Türkiye genelinde Avenue ve MD9 LE modellerinin satışında yetkili olan FSM Demirbaş Otomotiv, resmi açılışını görkemli bir törenle yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, açılışa özel 365 bin TL’den satışa sunulan Avenue otobüslerin ına 24 aydan 72 aya kadar kredi desteği sağlandığının müjdesini verdi.

FSM Demirbaş Otomotiv Sancaktepe tesislerinde düzenlenen açılış törenine; Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul Otobüs A.Ş. Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, İETT yetkilileri, özel halk otobüs şirket yöneticileri, özel banka temsilcileri, Temsa bayileri ve çok sayıda halk otobüs esnafı katıldı. Açılışta Temsa CEO’su Dinçer Çelik, Pazarlama ve Satış Direktöre Murat Anıl ile Temsa kurmayları tam kadro hazır bulundu.

Temsa’nın ürettiği otobüslerin 64 ülkede hizmet verdiğini hatırlatan CEO Dinçer Çelik, “Sadece İstanbul Belediyesi değil, Roma ve Münih Belediyesi başta olmak üzere Avrupa'nın birçok belediyesinde de Aveneu araçlarımız dolaşıyor. İstanbul’da ise Otobüs A.Ş. de 143 adet otobüs ile de şu anda en fazla satılan otobüs yine Temsa Aveneu’lardır. Demirbaş Otomotiv’in halk otobüsü yetkili satıcısı olarak Temsa ailesine katılması çok önemlidir. Bu işbirliğinin her iki tarafa da önemli kazanımlar sağlayacağını inanıyoruz” .

350 adetlik otobüs A.Ş. ilahesi ile 143 olan Avenue sayının daha da artacağını dile getiren Dinçer Çelik, diğer yandan da özel halk otobüs işletmecilerine Avenue teslimatlarının hızla devam ettiğini ifade etti.

Tüm Temsa ekibinin hedeflere odaklandığının altını çizen Çelik, şöyle devam etti: “11 Mart'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 70 adet Avenue teslimatı yaptık. Yakında bu sayı 300’e ulaşacak. Müşterilerimizin bize verdiği destekle kent içi otobüs pazarında daha büyük hedeflere odaklanmış durumdayız. Bu hedefleri gerçekleştirmede Demirbaş Otomotiv’in bize büyük bir katkısı olacak. Yıllara dayanan tecrübesi, halk otobüsçüleri ile kurduğu sıcak diyaloglar ile kça başarılı olan Mustafa Demirbaş’a, bizde bu yeni birliktelikte başarılar ve hayırlı kazançlar diliyoruz.”

İKİ MARKADA BİZİM!..

İki bayiliği aynı anda yürüteceklerini dile getiren FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, “Uzun yıllar diğer yerli markamızın baliğini yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Temsa da bizim yerli markamız ve bu iki markamızı özel halk otobüs müşterilerimizin hizmetine aynı anda sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Temsa ile çok başarılı bir birliktelik sergileyeceğimize inancım sonsuzdur. Temsa’nın alternatif yakıt teknolojisine yeni çözüm çalışmaları ğunu biliyorum. Çok yakında bu ürünleri de müşterilerimizin hizmetine sunacağız” .

HER TÜRLÜ KOLAYLIK…

İstanbul’da özel halk otobüs işletmecileri ile 1999 yılında tanıştığını açıklayan Mustafa Demirbaş, o tarihlerde bankadan kredi almanın hayli zorluklarını anlattı. Bankalarla geliştirdikleri projeler sonucunda 2000 yılında 550 otobüs sattıklarını hatırlatan Demirbaş, aradan geçen 14 yıllık süre içerisinde aracın ına hiçbir kredi sağlanamadığını dile getirdi.

Temsa ile ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Mustafa Demirbaş, şöyle devam etti: “Bir banka ile güzel bir kampanya yaptık. Kampanyamız 40 gün geçerli olacak ve bu süre zarfında esnafımıza her türlü kolaylık düşünüldü. Öncelikle aracımızın garantisi 3 yıla uzatıldı. Aracımızın kampanya fiyatını 365 bin TL olarak ayarladık ve ına kredi çıkartıyoruz. Esnafın en büyük sorunları arasında finans desteği gelmekteydi ve anlaştığımız banka ile 0.39’dan başlayıp 0.75’e kadar 24 aydan 72 aya kadar ına taşıt kredisi desteği sağladık. Burada da her türlü ödeme kolaylığı var. Haftanın 7 günü müşterimiz gelip, Sancaktepe tesislerimizden banka işlemlerini halledebilecek. Artı ödemelerde de esnafa kolaylık sağlanacak. Ödemede güçlük çektiği ay taksitlerini küçültecek veya bir sonraki aya erteleyebilecek. Bunda da herhangi bir kaybı olmayacağı gibi ara ödemelerde yapabilecek. Geçen yıl 48 ay vade ile araç alan ile bizim bu kampanyadan araç alan arasında tam 51 bin TL daha düşük bir fiyat farkı var. 60 ay vade ile araç alanlar arasında kıyasladığımızda kârı 63 bin TL’dir. 72 ay vade ile araç alanlar ile arasındaki kâr ise 36 bin TL’dir. İşte esnafımıza sunduğumuz kolaylıklar ortada. Gelir belgesi yerine ise son 3 aylık faturayı getirmeleri yetiyor.”

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesildi ve bayiliğin resmi açılışı ilan edildi.