Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Mapar, Turizmciye bir ilk yaşattı

Man, İstanbul’un en seçkin mekânlarından Bakırköy Mado’da düzenlediği etkinlikle turizm taşımacılarını bir araya getirdi.

Mapar, Turizmciye bir ilk yaşattı

Man, İstanbul’un en seçkin mekânlarından Bakırköy Mado’da düzenlediği etkinlikle turizm taşımacılarını bir araya getirdi. TTDER Başkanı Sümer Yığcı, “Otobüsün ına kredi kullandırılması, üyelerimiz için çok önemlidir. Bugüne kadar kimse böyle bir kolaylık yapmamıştı, Mapar bizlere bir ilki yaşattı” .

Man Bayii Mapar Otomotiv’in ev sahipliğini yaptığı geceye Turizm Taşımacılar Derneği (TTDER) Başkanı Sümer Yığcı, TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, TOF Genel Sekreteri Nusret Ertürk ve Genel Müdürü İsmail Aktaş, Kuveyt Türk Osmanbey Şube Müdürü Murat Birben, Man Otobüs Satış Müdürü Önsel Demircioğlu, Bölge Satış Yöneticisi Said Kardak ve Man Finance Bölge Satış Yöneticisi Doğan Gamsız katıldı. Davetliler ile Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ve satış ekibi yakından ilgilenerek kampanya hakkında bilgi verdi.

TTDER, üyelerine katma değer yaratmaya devam ediyor. Araç alımları başta olmak üzere üyelerinin ihtiyaç duyduğu birçok konuda indirim ve avantajlar sunan TTDER, avantajlar listesine Mapar’ı da ekledi. Mapar, Kuveyt Türk bankası ile yaptığı anlaşma çerçevesinde TTDER üyelerine, otobüsün ı için 18 aydan 60 aya kadar kredi desteği sağlandı.

Kredi kâr payı oranları TL için 0,81 ile 0,96 arasında değişirken, Euro içinde 0,45 ile 0,50 arasında ğu açıklandı. Sıfır peşinatsız otobüs alımlarına olanak sağlayan finansman desteğinde ödeme koşullarının da esnek tutulduğu bildirildi. Faiz oranları konusunda tekrar görüşmeler yapılacağını ifade eden Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, “Amacımız müşterilerimize kolaylıklar sunarak, onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktır. Faiz oranları konusunda banka yetkilileri tekrar görüşmelerimiz olacak ama şuan için açıklanan oranlarda finansman desteği sağlanacak” .

Etkinlikte; Sümer Yığcı’ya satışı yapılan Neoplan otobüsü de sergilendi. Davetliler, turizm otobüsünü yakından inceleyerek yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Otobüsün ına finansman desteği sağlanmasının turizm taşımacıları açısından kça önemli ğunu dile getiren TTDER Başkanı Sümer Yığcı, “Mapar’a teşekkür ediyorum böyle bir olanağı bugüne kadar kimse sağlamadı. İnşallah hayırlı olur, herkes bundan istifa eder. Turizm sezonu açıldı. Yeni alacağımız otobüslerle hizmet kalitemiz daha da artacak. Onun için Man yetkilileri ile masaya oturduk. Amacımız üyelerimize daha büyük katma değerler sağlamak” .