Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Cargo’ya özel ilk bayii Bursa’da

Ford Cargo müşterilerine satıştan servise, yedek parçadan ikinci ele tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için Bursa’ya yeni bir 4S plaza inşa eden Ford Trucks Bursa Bayisi Erdeğer Otomotiv törenle açıldı.

Cargo’ya özel ilk bayii Bursa’da

Ford Cargo müşterilerine satıştan servise, yedek parçadan ikinci ele tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için Bursa’ya yeni bir 4S plaza inşa eden Ford Trucks Bursa Bayisi Erdeğer Otomotiv törenle açıldı.

Ford Trucks’ın yeni konseptine göre inşa edilen 4S plazanın açılışına, Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Vedat Müftüoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karacadağ, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ile Koç Holding ve Ford Otosan’ın üst düzey yöneticileri katıldı. Ali Koç, yeni yapılanma doğrultusunda Haziran sonuna kadar 13 yeni tesis açılacağını, 2014 yılı itibariyle de 25 bayiinin 4S konsepti ile müşterilere hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, “Ford Otosan Ailesi’ne 2007 yılında katılan Erdeğer Otomotiv; Yalova tesisinde binek, hafif ve ağır ticari ürün gruplarında müşterilere en iyi şekilde hizmet verirken, bu başarısını şimdi de Ford Trucks tesisiyle Bursa’ya taşıyor. Bu kıymetli yatırımı, 8 ay gibi kısa bir sürede hizmete açtıkları için Erdoğan ailesine teşekkür ediyorum” .

Ali Koç, konuşmasına şöyle devam etti: “Ford Trucks yapılanması, her ilin ağır ticari araç satış ve servis potansiyelleri analiz edilerek oluşturuldu. Ford Trucks bayileri, bu yeni yapılanmayla satış, servis, yedek parça ve 2. el hizmetini bir arada vererek Ford Cargo müşterilerine bütünleşik hizmet, kolaylık ve konfor sağlayacak. 2014 yılı sonuna kadar toplam 25 bayiimizin 4S konseptiyle müşterilerimize hizmet vermesini öngörüyoruz. Bunlardan 13’ü 2013 Haziran ayı sonuna kadar lanacak.”

KALİTELİ HİZMET…

Erdeğer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Erdoğan da törende yaptığı konuşmada Ford Trucks’ı Yalova’da temsil etmekten gurur duyduklarını ve Ford markasına yatırımlarını sürdüreceklerini belirtti. Yeni tesisleri ile müşterilerine daha kaliteli hizmet sunacaklarını ifade eden Erdoğan, “Son derece modern ve müşteri odaklı yeni binamızla müşterilerimize daha kaliteli ve konforlu hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kamyon müşterilerimizin her ihtiyacına cevap verebilecek kapsamdaki tesisimiz toplam 6000m2 alan üzerine kuruldu. 3700m2 kapalı kullanım alanına ve 4500 m2 açık alana sahip. Kaporta, şase çektirme, boya, ön düzen ve fren test cihazı dahil, işin gerektirdiği tüm ekipmanı barındıran tesisimizde 50 kişilik eğitimli, müşteri odaklı, işinin uzmanı dinamik bir kadro ile hizmet vereceğiz. Servisimizde aynı anda 14 kamyona bakım ve onarım hizmeti sağlayabileceğimiz gibi devreye aldığımız ikinci el hizmeti ile müşterilerimizin bu yöndeki ihtiyaçlarını da karşılayacağız” diye konuştu.