Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Erol Kardeşler kiralamayla büyüyor

Nakliye firmalarından Erol Kardeşler Lojistik, 2013 yılında araç yatırımlarına kiralama ile devam ediyor.

Erol Kardeşler kiralamayla büyüyor

Nakliye firmalarından Erol Kardeşler Lojistik, 2013 yılında araç yatırımlarına kiralama ile devam ediyor. Firma, Hama ile yaptığı anlaşma sonucunda 20 adet kiralık Mercedes Benz Actros 1841 LSRNL çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Erol Kardeşler Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Erol, Hama ile yaptıkları yatırımın kça kârlı ğunu ve kiralama yöntemiyle filolarını güçlendirdiklerini dile getirdi.

30 yıllık deneyimli idari kadrosu ve dinamik ekibiyle sektördeki gelişimden en üst düzeyde faydalandıklarını dile getiren Sefa Erol, İsveç, Norveç, Finlandiya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti hatlarında uzmanlaştıklarını açıkladı.

Komple ve parsiyel taşımaların yanında gabari dışı taşımalarda da müşterilerine hizmet verdiklerini dile getiren Sefa Erol, “Yeni imzaladığımız yurt içi dahili taşıma projesi ile Hama’dan 25 adet Actros 1841 LSRNL çekici kiraladık. Türkiye iç pazarında da hizmet kalitemizi arttırmanın peşindeyiz. Yenilikçi ve çağdaş şirket vizyonumuzu yeni yatırım modelleri ve güvenilir çözüm ortağı olarak partnerimiz, Hama Oto Kiralama ve Çevre Hizmetleri A.Ş. ile gerçekleştirmiş olmaktan kça mutluyuz. Hama’nın sağladığı operasyonel kiralama sisteminden çok ümitliyiz. Bakım, onarım, sigorta, vergi, amortisman gibi birçok külfet sabit bir ödeme altında toplanarak gerek operasyon gerek ise finansal açıdan birçok kolaylığı ve avantajı bize sağlıyor” diye konuştu.