Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Rakiplerimizden farkımız, sağlamlığımız

Man, İstanbul’un seçkin mekânlarından Kaşıbeyaz da düzenlediği etkinlikle özel halk otobüs işletmecilerini bir araya getirdi.

Rakiplerimizden farkımız, sağlamlığımız

Man, İstanbul’un seçkin mekânlarından Kaşıbeyaz da düzenlediği etkinlikle özel halk otobüs işletmecilerini bir araya getirdi. Yemek sonrası CNG ve dizel otobüsü inceleyen özel halk otobüs işletmecileri, araca tam not verdi. Man Kamu Satış Müdürü Taylan Aslanoğlu, “rakiplerimizden farkımız, sağlamlığımızdır” .

Mapar Otomotiv’den Savaş Sarıkaya ve Akın Bal’ın ev sahipliğini yaptığı geceye Man Kamu Satış Müdürü Taylan Aslanoğlu, İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği (İSTOD) Başkanı Zakir Uzun ve dernek yöneticileri ile 150 Erguvan halk otobüs işletmecisi katıldı. Taylan Aslanoğlu, yemek öncesi araçlar hakkında teknik bilgi verdi.

Lion's City LE’nin genel olarak Lion's Classic modeline benzediğini dile getiren Taylan Aslanoğlu, kaliteli motorlarının yanı sıra AB normlarına uygun tam alçaktabanlı otobüsü de ürün gamına eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Aslanoğlu, araç uzunluğunun 11.857 mm, genişlik 2.550 mm ve yüksekliğinin ise 3.128 mm ğunu söyledi. Taylan Aslanoğlu, “Arka aks-ön aks 5.725 mm, ön sakıntı-arka sarkıntı 2.669 mm / 3.463 mm’dir. Yerden yükseklik 2.530 mm, tavan yüksekliği 3100 mm, basamak yüksekliği 320 mm ve izin verilen azami yüklü ağırlık ise 18.000 kg’dır. 290 BG EEV motorlu aracımızda 4 veya 6 vites otomatik şanzıman seçeneği sunulmaktadır. Oturma planı en fazla 36 sıralı koltuk olan otobüsümüzde donanım rahat ve bakımı kolay mekan ambiyansı, entegre tutamaklar ile sıralı koltuk düzeni, alçak kapı eşikleri, diz çökme fonksiyonu, havalı süspansiyon, ayrı ayarlanabilir fanlı ısıtma, ergonomik sürücü bölümü gibi bir çok özelliği bünyesinde barındırmaktadır. Aracımızda kullanılan komponentlerin hepsi, teknolojinin son harikasıdır. Bu da bizim farkımızı ortaya koyuyor. Zaten bizim rakiplerimizden farkımız, sağlamlığımızın yanında teknolojimiz ve arkasındaki mühendisliğimizdir” .