Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

MD9 LE’ye yoğun ilgi

Temsa Global, kentiçi toplu taşımacılık pazarına sunduğu yeni aracı MD9 LE modeli, sektör mensupları tarafından ilgiyle karşılanıyor.

MD9 LE’ye yoğun ilgi

Temsa Global, kentiçi toplu taşımacılık pazarına sunduğu yeni aracı MD9 LE modeli, sektör mensupları tarafından ilgiyle karşılanıyor. Mart-Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye turunda 70 noktada tanıtımı yapıldı.

Temsa’nın üç kapılı MD9LE aracı, Mart – Nisan 2013 tarihleri arasında Türkiye turuna çıktı. Düzenlenen tanıtım etkinliklerinde 4 bölgede, 30 ilde 70 nokta ziyaret edildi. Müşterilere araç test imkânının da sunulduğu turda MD9 LE, 7 bin km yol yaptı.

Modern tasarımının yanı sıra, şehir içi yolculukta sunduğu konforla ön plana çıkan MD9LE, çevre dostu motoruyla ülke toplu taşıma kalitesini de yükseltecek. Şehir içi toplu taşımacılıkta yeni bir dönemi başlatacak olan MD9LE’yi; çevreci Euro 5 motoru, yüksek tavanı, geniş iç hacmi, güçlü klima, ısıtma sistemi, ergonomik koltukları ve 2 adet basamaksız geniş kapısıyla yolcuların maksimum güvenlik ve konforunu sağlayacak şekilde tasarlandı. Şase ve gövde tasarımında kullanılan paslanmaz ve kompozit malzemelerle daha uzun ömürlü ve hafif olarak üretilen MD9LE, bu yolla da Türkiye ekonomisine büyük katkıda bulunması hedefleniyor.