Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

2 yıl daha Omsan taşıyacak

Otomotiv sektörünün öncü firmalarından Honda, ürettiği otomobillerin bayi dağıtımları için 2 yıl daha lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Omsan ile anlaştı.

2 yıl daha Omsan taşıyacak

Otomotiv sektörünün öncü firmalarından Honda, ürettiği otomobillerin bayi dağıtımları için 2 yıl daha lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Omsan ile anlaştı. Sözleşme kapsamında yıllık 11 bin aracın taşıması gerçekleşeceği bildirildi.

Otomotiv sektörünün öncü firmalarından Honda ve lojistik sektörünün lider kuruluşu Omsan Lojistik arasında yenilenen sözleşme ile Omsan, önümüzdeki 2 yıl boyunca Honda’nın İzmit-Şekerpınar’da bulunan Fabrikası’nda üretilen araçlarının, Anadolu ve Kıbrıs bayi taşımalarını gerçekleştirecek. Sözleşme kapsamında yıllık yaklaşık 11.000 aracın taşıması gerçekleştirecek.

Omsan’ın otomotiv sektöründe Türkiye’nin lider lojistik şirketi ğunu ifade eden Omsan Lojistik Araç Taşımaları Müdürü Kürşad Ünlü, Omsan-Honda işbirliğinin önümüzdeki yıllarda da devam edecek olmasının müşterilerine rekabetçi fiyatlarla sundukları üstün hizmet kalitesinin bir göstergesi ğunu belirtti.