Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

KOBİ’lere büyük lojistik destek

DHL Express, KOBİ’lerin dünyanın birçok yerindeki müşterilerine daha rahat ulaşmalarını sağlamak amacıyla yeni bir proje geliştirdi.

KOBİ’lere büyük lojistik destek

DHL Express, KOBİ’lerin dünyanın birçok yerindeki müşterilerine daha rahat ulaşmalarını sağlamak amacıyla yeni bir proje geliştirdi. DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling, geliştirdikleri proje ve sundukları avantajlı hizmetlerle KOBİ’lere lojistik alanında çözüm ortağı klarını ifade etti.

Türkiye’de CEO olarak yeni göreve başlayan Markus Reckling, bir Alman olarak Türkiye’nin köklü tarihi ile hızla gelişmesine, bol güneşli günleri ile insanlarının sıcak yaklaşımına hayran kaldığını söyledi. Türkçe derslerine başladığını açıklayan Markus Reckling, takım arkadaşları ve müşterileri ile Türkçe iletişim kuracağı günü sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling, Müşteri İlişkiler Direktörü Nil Keskin Keleş, Satış Direktörü Boğaç Özsan ve Kurumsal İletişim Müdürü Murat Küçük ile birlikte düzenlediği basın toplantısında şirketin genel yapısı hakkında bilgi verdi.

KOBİ’lerin Türkiye’de ekonomiye katkısının yüzde 39 ile Avrupa’dan daha fazla ğunu dile getiren Markus Reckling, ihracatta ise aynı başarıyı gösteremediğinin altını çizdi. KOBİ’lere bu noktada destek olmak için KOBİ Ekspress paketini sunduklarını dile getiren Markus Reckling, “Yeni projeler üzerinde heyecanla çalışıyoruz. Bunlardan biri de DHL Express Mikro İhracat hizmetimize entegre olarak çalışan ve ihracatı neredeyse Türkiye sınırları içindeymiş gibi kolaylaştıran yeni özel KOBİ Express masamız. Türk ekonomisinin kahramanlarına yönelik hizmetimiz KOBİ Express ile KOBİ’lerin uluslararası pazarlara daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağız. Ayrıca, düzenleyeceğimiz seminerlerle de KOBİ’lere, ihtiyaçları olan bilgiye erişmelerini sağlayarak ihracat kapılarını aralayacağız” .

DHL Express Türkiye’nin, KOBİ’leri daha fazla desteklemek amacıyla özel işbirliklerine odaklandığını da vurgulayan DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling, “Bu konuda bizimle benzer vizyonu paylaşan organizasyonlarla işbirliği yapmaya odaklanıyoruz. Birinci adımımız, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile yaptığımız işbirliği . TEB, KOBİ Express paketi kapsamında, DHL Express müşterilerine KOBİ Kulüp üyeliği ilk yılı için %50 indirim avantajı ve ilk iki dış ticaret işlemini ücretsiz yapabilme imkanı sunuyor. Ayrıca TEB, KOBİ Kulüp üyesi olan DHL Express müşterilerine yine KOBİ Express paketi kapsamında; POS makineleri için bonus özellikler, taksitli ödeme imkanı, özel ticari işletme kart sistemi ile finansal ödeme çözümleri de sunuyor. KOBİ’lerimize daha kolay çözümler sunabilmek adına bu tarz işbirlikleri geliştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.