Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Laftan Çok İcraatlarımız Önemlidir

Okul servis ve personel taşımacılık sektörünün öncü firmalarından İlkem Turizm, yaptığı yatırımlar kadar sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Laftan Çok İcraatlarımız Önemlidir

Okul servis ve personel taşımacılık sektörünün öncü firmalarından İlkem Turizm, yaptığı yatırımlar kadar sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. 2013 yılında Bahar Şenlikleri’nin 5’incisini düzenleyen firma, çalışanlarını ve iş ortaklarını bir araya getirdi.

İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu’nun ev sahipliğini yaptığı ve Hüseyinli Kasabası Çınaraltı Park’ta düzenlenen 5’inci Bahar Şenlikleri’ne; Mercedes-Benz Türk HTA Pazarlama İletişim Uzmanı Aslı Özbiçer, Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Acar, HTA Satış Müdürü Ebru Taşkın, İletişim Müdürü Mine Öztuncay, Doğa Koleji yetkilileri ile İlkem Turizm personeli ve aileleri katılım gösterdi. 1000’in üzerinde davetlinin katıldığı 5’inci Bahar Şenlikleri’nin sponsorluğunu ise Mercedes-Benz Türk, Gülsoy Otomotiv, Türk Telekom, Pınar ve Groupama üstlendi.

Bu organizasyonla birlikte yoğun geçen bir dönemin ardından iş stresini geride bıraktıklarını dile getiren İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, sektörde lider klarını ve bu liderliği ise her türlü fedakârlığı gösteren çalışanlarına borçlu klarını söyledi. Ulaşım sektöründe hep ilkleri gerçekleştirerek başarılarla dolu 15 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Bayraktaroğlu, “Bu başarımızın temelinde değerli çalışanlarımızın işine olan disiplini ve ahlâki çalışma azmi gelmektedir. Bu çalışma disiplini sayesinde sektörde her İlkem Turizm öncü . Yoğun bir dönemi geride bıraktık. Bu vesile ile iş stresinden uzak, moral ve motivasyonu arttırarak dostlukları kalıcı kılmak adına Bahar Şenlikleri’nin 5’incisini düzenledik” .

Bahar Şenlikleri bizim için artık bir kültür haline geldi” diyen Bayraktaroğlu, sosyal sorumluluk projelerinin personel üzerinde iş verimliliğini arttırdığını da dile getirdi. Bayraktaroğlu, “Bakıyorum her şey . Öyle güzel programlamışız ki herkes yerli yerinde ve program akıyor. Bir yanda mangallarımız yanıyor, bir yanda sahnemiz kuruluyor. Artık gerçekten bu bahar şenlikleri bizde bir kültür . Edindiğimiz tecrübeden dolayı da bundan sonra daha güzel etkinliklere İlkem Turizm ailesi olarak imza atacağız. Yapacağımız yatırım ve personel eğitimlerimiz ile taşımacılığa öncülük yapacağız ve 2013 yılında sektörde pastanın büyük bir kısmını yiyeceğiz. Bizim için laftan çok icraatlarımız önemlidir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından şenlikler başladı. Halat çekme yarışı, çuval içerisinde sıçrama, kaşıkla ağızda yumurta taşıma, erkekler arası futbol turnuvası ve yoğurt yeme yarışı yapıldı. Halat çekme yarışının birincisi Mercedes-Benz Türk’ten komple araç bakım hizmeti kazandı. Yarışmalarda dereceye giren 6 kişiye de İdol Sigorta’dan araç sigortası hediye edildi. Daha sonra kemençe eşliğinde halaylar çekilip, mangallar yakıldı. Davetliler gün boyu gönüllerince eğlenip, felekten bir gün çaldılar.

Harun Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com