Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

Evet yalakayım ama Rabbimin yalakası!..

Sevgili taşıma sektör mensupları; 19 Temmuz Cuma günü Bayrampaşa Titanic Business Hotel de Türkiye Otobüsçüler Federasyonu’nun (TOFED) iftar davetine katıldım… TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, davetliler ile yakından ilgilenerek iyi bir evsahipliği sergiledi.

Evet yalakayım ama Rabbimin yalakası!..

Sevgili taşıma sektör mensupları; 19 Temmuz Cuma günü Bayrampaşa Titanic Business Hotel de Türkiye Otobüsçüler Federasyonu’nun (TOFED) iftar davetine katıldım… TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, davetliler ile yakından ilgilenerek iyi bir evsahipliği sergiledi. Buradan kendisini de ayrıca kutlarım.

Davette Metro Holding Yönetim Kurulu üyesi Erdem Yücel ile sohbet ederken yanımıza Ulusoy Turizm’in yıllarca genel müdürlüğünü yapan şuanda ise Koordinatörlük görevine düşürülen Mustafa Yıldırım geldi… Tokalaşıp, selamlaştık… Sohbete devam ederken Mustafa Yıldırım bana “sen yalakasın” . Olaya müdahale eden Erdem Yücel, “Başkan yakışıyor mu sana? Sen ağabeylik yapacaksın” . Mustafa Yıldırım ise devam etti: “Neden öyle ğimi kendisi biliyor!.. İrfan Kalkan’a köşe açtı. İrfan Kalkan’ın hakkımda hakaret dolu yazılar yazmasına müsaade etti…

“… Başkan senin olumsuzluklarını gündeme getirdim mi? Hayır. Peki, İrfan Bey senin en yakın arkadaşın değil miydi? Evet Arkadaşındı!.. Yazılarında senin yolsuzluk yaptığını iddia ediyor. Ona neden cevap veremedin de bana bundan dolayı sen yalakasın diyorsun? Ayrıca yalaka olmuş olsaydım, bugün birileri gibi makam-mevkii sahibi olur, kendime çıkar elde ederdim.” Demem üzerine Erdem Yücel yine devreye girdi ve “Başkan sen Hüseyin’i ofisinde ağırlarsın, Hüseyin sende ağabeyini ziyaret et, orada ağabey-kardeş konuşursunuz. Burası yeri ve ı değil” ve olayı orada bitirmeye çalıştı.

Hüseyin Karabulut olarak öğrencilik yıllarımda dahil olmak üzere şuana kadar meslek hayatım hiç kimse bana hırsız demedi!.. Yalancı ve sahtekar sıfatlarını da yakıştırmadılar!.. Ulaşım Gazetesi ise yayın hayatında sektörden aldığı güçle 5’inci yılını geride bıraktı!..

Evet başkan; ben yalakayım ama Rabbimin yalakası!.. Bugüne kadar sahip klarımın hepsini, beni yaradan Rabbimden istedim!.. Şükürler olsun ki, sahip klarımın da emanetçisi ğumu biliyorum!..

Yıllarca Galip Öztürk hakkında ağza alınmayacak sözler sarf edildi. Sektörde ikilik oluşturulması için oynanmadık oyunlar kalmadı!.. Galip Öztürk tutuklandığında hakkında sayfalarca ifade veren gizli tanık kimdi acaba? Savcının karşısında saatlerce Galip Öztürk aleyhinde beyanlarda bulunan Kimdi acaba!..

Mustafa Yıldırım da Ulaşım Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapıyordu. İrfan Kalkan’ın yazılarına başlamasıyla birlikte kendisi bizzat köşesini kaldırttı. AVTER, Harem Otogarı’nın işletmecilik ihalesini aldığında Mustafa Yıldırım, “Sicili bozuk kişilerin kiracısı olmak istemiyoruz!” diye makale kaleme almıştı!.. Sicili Bozuk Kişiler kimdi…?

Yıllarca Ulusoy’da genel müdürlük yapmış bir kişiye koordinatörlük yapmak yakışıyor mu? Bu yalakalık değil mi? Velhasıl bugün Mustafa Yıldırım Ulusoy’da Koordinatörlük yapıyor!.. Ayrıca AVTER’de Sicili Bozuk Kişiler klerinin de maaşlı personeli!..
Şimdi sorarım yalaka kim?

Hüseyin Karabulut
Ulaşım Gazetesi
Sicili bozuk kişilerin kiracısı olmak istemiyoruz! Okumak için tıklayınız