Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Geleceğe yatırım yaptı

Lojistik sektörünün önemli oyuncularından Ekol, Uludağ Üniversitesi ile işbirliği yaptı.

Geleceğe yatırım yaptı

Lojistik sektörünün önemli oyuncularından Ekol, Uludağ Üniversitesi ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğine göre üniversite öğrencileri, çeşitli eğitim projelerinde yer alma imkânı bulmanın yanı sıra staj ve burs fırsatlarından da yararlanacak.

İşbirliği protokolünü Ekol Lojistik adına Güney Marmara Bölge Müdürü Tülay Gül, Uludağ Üniversitesi adına da Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek imzaladı. Törende bölüm hocaları ve
Ekol Lojistik yöneticileri de hazır bulundu. Bu proje kapsamında Uludağ Üniversitesi’nde öğrenim gören ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerine altı ay ile bir yıl arasında ortak işbirliği projelerinde görev alma imkânı verilecek.

Ekol, Uludağ Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerden kriterlere uygun görülenlere burs sağlayacak. Ayrıca Ekol yetkilileri, firma tanıtımı ve öğrencilerin kariyer gelişimlerine destek olmak amacıyla Uludağ Üniversitesi’nde çeşitli larda seminer ve konferans verecek. Uludağ Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrenciler, Ekol Lojistik bünyesinde staj olanağı yakalayacak. Öğrenciler, projeye uygun bulunması halinde çeşitli tez uygulamaları ve araştırmaları da yapacaklar.

Tülay Gül, “Ekol Lojistik olarak gençlerin her yanındayız. Gençlerin geleceğe güvenle bakmaları ve yollarını çizerken bilinçli olmaları Türkiye için çok önemli. Biz Ekol Lojistik olarak her toplum ve özellikle gençlerimiz için örnek projeler üretmeye, onları desteklemeye devam edeceğiz” .