Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

LPG’li taksi 1 milyon km yaptı

Ankaralı taksici Nusret Köse, Prins ile LPG dönüşümünü gerçekleştirdiği otomobili ile motor kapağı açılmadan 1 milyon kilometre yaptı.

LPG’li taksi 1 milyon km yaptı

Ankaralı taksici Nusret Köse, Prins ile LPG dönüşümünü gerçekleştirdiği otomobili ile motor kapağı açılmadan 1 milyon kilometre yaptı. Taksici Köse’nin dönüşümle birlikte benzine oranla yakıttan tasarrufunun ise 150 bin TL ğu açıklandı.

Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile elde edilen rekor başarı, taksici Nusret Köse’ye ödül de getirdi. Dönüşüm gerçekleştiren Ege Otogaz’da, İpragaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, Prins Türkiye Satış Müdürü Cumhur İnci ve Prins Bölge Distribütörü Ufuk Taşkesen’in de katıldığı törende Nusret Köse’ye, rekor performansına ilişkin sunulan teşekkür ve takdir ödüllerinin yanı sıra 500 TL’lik İpragaz Otogaz hediye çeki de verildi.

Yapılan 1.000.000 kilometre ile; bir otomobilin en ağır hizmet kullanımı olan takside, Prins özelinde LPG kullanımının avantajlarını net bir şekilde gözler önüne serildiğini belirten İpragaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, bu gerçeği somutlaştıran taksici Nusret Köse’ye katkılarından dolayı teşekkür etti. Nusret Köse ise; sadece titiz kullanım ve periyodik bakımları düzenli yaptırmak ile 1.000.000 kilometreye ulaştığını belirterek, LPG dönüşüm kiti tercihinde ileri teknolojinin önemine dikkat çekti. Köse, “35 yıllık meslek hayatımın en doğru kararını, aracımın LPG dönüşümünde Prins’i tercih etmekle aldım. Dizel araçlarda bile bu motor ömrünü görmedim, duymadım” .