Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Aras ödüllü ilk kargo firması

Kargo sektörünün önde gelen firmalarından Aras Kargo, KalDer ve EFQM tarafından geliştirilen Mükemmellik Modeli kapsamında Türkiye Mükemmellik Ödülü’nün sahibi oldu.

Aras ödüllü ilk kargo firması

Kargo sektörünün önde gelen firmalarından Aras Kargo, KalDer ve EFQM tarafından geliştirilen Mükemmellik Modeli kapsamında Türkiye Mükemmellik Ödülü’nün sahibi . Ödülü şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras aldı.

KalDer tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni Ekim 2007’de imzalayarak EFQM Mükemmellik Modelini Kurumsal Yönetim biçimi olarak benimseyen Aras Kargo, Türkiye’de bu ödülü almaya hak kazanan ilk kargo şirketi .

Evrim Aras, “Kaliteli hizmet sağlama noktasına bir günde ulaşılmıyor. Ödüllendirilmek önemli ama esas sınav standart koyabilmek, kaliteli hizmeti sürdürmektir. Her tüm firmalar için gidilecek yol var. Her gün müşterilerimizi yeniden kazanmanın yollarına bakmalıyız. Bu gurur veren mükemmellik ödülüne baktıkça, sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlayacağız” .

EFQM Mükemmellik Modeli, kuruluşların müşterilerine, çalışanlarına, iş sonuçlarına ve topluma yansıyan sonuçlarına bağlı olarak, izlenen stratejilerin uygun bir liderlik anlayışıyla yönlendirilmesi temeline dayanıyor. Sunulan hizmetin kalitesini artırarak, kurumsal mükemmelliği elde etmelerini sağlamak amacıyla gelişmelerine yardımcı oluyor. Toplam kalite felsefesinin bir kurum kültürü haline getirilmesi için sektörüne öncülük eden Aras Kargo’nun mükemmellik yolculuğundaki kararlılığı devam ediyor.