Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Gönderide zamanla yarış

TNT Ekspres, uluslararası 12:00 Express ve 12:00 Economy Express teslimat hizmetlerini devreye soktu.

Gönderide zamanla yarış

TNT Ekspres, uluslararası 12:00 Express ve 12:00 Economy Express teslimat hizmetlerini devreye soktu. Çalışmalar Avrupa genelinde 900 yeni nokta ile genişletildi. Geliştirilen projeyle birlikte TNT Ekspres, Avrupa’da öğleden önce teslimat için başvurulacak tek şirket haline geldi.

TNT Ekspres müşterileri; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Letonya, Polonya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsviçre, İsveç ve Birleşik Krallık’ta daha çok kent ve iş merkezinde, öğleden önce teslimat hizmetinden yararlanabilecek.

Şirket, Avrupa’daki pozisyonunu güçlendirme ve müşterilerine daha fazla seçenek sunma stratejisi kapsamında üç ay gibi kısa bir sürede projeyi geliştirdi. 12:00 Express teslimat hizmeti Avrupa’da 26, dünyada 63 ülkede doküman, paket ve kargo gönderilerin teslimattan sonraki ilk veya en erken işgününde saat 12:00’den önce teslim edilmesini sağlıyor. 12:00 Economy Express ise Avrupa içinde gönderilerin 12:00'den önce kapıdan kapıya teslimat hizmetini sunuyor.

TNT Ekspres Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Uğur Yüce, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Bu genişlemeyle birlikte bir çok ülkede 12:00’den önce teslimat hizmet alanımız artacak. Avrupa’da öğleden önce teslimat için başvurulacak tek şirket TNT Ekspres’tir. Avrupa’daki geniş havayolu ve karayolu ağının gücüyle başarılan genişleme işlemi, sağlıktan otomotive, sanayi üretiminden ileri teknolojiye kadar tüm sektörlerdeki ihracatçı ve ithalatçılara fayda sağlayacak.”