Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Göksel Ovacık adaylığını açıkladı

Kentiçi toplu taşıma şirketlerinden Özulaş A.

Göksel Ovacık adaylığını açıkladı

Kentiçi toplu taşıma şirketlerinden Özulaş A.Ş.'de genel kurul heyecanı yaşanmaya başladı. Yeni dönem şirket yöneticilerinin de belirleneceği genel kurul öncesi Göksel Ovacık, başkanlık adaylığını açıkladı. Ovacık, "Sorunları biliyoruz ve hizmet için bu göreve talibiz" .

2014 yılı Ocak ayı içerisinde yapılacak genel kurul öncesi başkanlık adaylığını açıklayan Göksel Ovacık, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile start verdi. Genel kurulun Özulaş esnafına hayırlı olması temennisinde bulunan Ovacık, 2007 -2009 yılları arasında bu görevde bulunduğunu hatırlatarak o dönemde doğru projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizdi.

Ovacık, esnafa hitaben yaptığı konuşmasında, "Sorunları biliyoruz. Özel halk otobüsü işletmeciliği şu anda dip noktadadır. Gelir giderimizi karşılamıyor. Bu hale gelinmesindeki etkenleri de biliyoruz. En başta hiç bir önlem ve program yapılmadan biletçilerin kaldırılmasıdır. Yanlış anlaşılmasın, biletçiler kaldırılmasın demiyoruz bu uygulama yapılırken önlemler alınmalı idi. Örneğin tüm Özulaş araçlarını bir bölgeye yoğunlaşabilirdik. O bölgenin toplu taşımasını sadece biz yapardık. Yeni gelen hatlardan, ihalelerden etkilenmezdik ama bunlar yapılmadı. Biz geçmişe takılı kalmayacağız. Geleceğe bakacağız. Esnafımızı nasıl rahatlatırız, gelirini nasıl yükseltiriz, giderini nasıl düşürürüz bunların hesabını yapıyoruz" ifadesini kullandı.