Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Brisa’ya sağlam ödülü

Türkiye’nin önde gelen lastik markalarından Brisa, uzun yol sürücülerini daha sağlıklı bir yaşama teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Yola Sağlam Çık’ adlı sosyal sorumluluk projesiyle ödüle layık görüldü.

Brisa’ya sağlam ödülü

Türkiye’nin önde gelen lastik markalarından Brisa, uzun yol sürücülerini daha sağlıklı bir yaşama teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Yola Sağlam Çık’ adlı sosyal sorumluluk projesiyle ödüle layık görüldü. Halk sağlığı konusunda çalışmalar yapan Türkiye Halk Sağlığı Derneği, Brisa’nın Lassa markasıyla hayata geçirdiği ‘Yola Sağlam Çık’ adlı sosyal sorumluluk projesini gıda ve beslenme kategorisinde ödüle değer buldu. Ödülü, Brisa Ticari Ürünler Müdürü Gürsu Başaran aldı.

Gürsu Başaran “Lassa markamızla 2011 yılında hayata geçirdiğimiz ‘Yola Sağlam Çık’ projesiyle ağır çalışma koşulları altında ülkemize hizmet eden uzun yol şoförlerine, sağlıklı yaşam ve trafik güvenliği konularında danışmanlık sağlamaktan gurur duyuyoruz. Projemizle üç yıl içinde toplam 9.500 kişiye ulaştık. Önümüzdeki yıllarda bu sayıyı daha da artırmayı; uzun yol sürücülerinin yolda sağlık ve emniyetle ilerlemeleri için kendilerine bilgi sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye Halk Sağlığı Derneği tarafından böylesine önemli bir ödüle layık görüldüğümüz için tüm Brisa ailesi adına gurur ve mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.