Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Türkiye’nin 10 bin sevinci!

Türk otomotiv sektörünün lokomotiflerinden Temsa, 1992 yılında başladığı midibüs üretiminde 10 bininci aracını battan indirdi.

Türkiye’nin 10 bin sevinci!

Türk otomotiv sektörünün lokomotiflerinden Temsa, 1992 yılında başladığı midibüs üretiminde 10 bininci aracını battan indirdi. Temsa CEO’su Dinçer Çelik, “Gururluyuz, mutluyuz, Türkiye’nin markasıyız. Türkiye için daha nice 10 binlerce aracı üretmeye” .

Temsa Global Adana fabrikasında, 10 bininci midibüs üretim bandından törenle indi. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Bando Takımı ile destek verdiği törene Temsa CEO’su Dinçer Çelik, Fabrika Direktörü İbrahim Eserce, Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Anıl, Mali İşler Direktörü Ural İnal ve tüm fabrika çalışanları katıldı.

Midibüs üretimine 1992 yılında başlayan Temsa, 10’bininci midibüsü üretmenin mutluluğunu çalışanlarıyla birlikte yaşadı. Törende konuşan Temsa CEO’su Dinçer Çelik, 2013 yılını başarılarla kapattıklarını ve 2014 yılına da çok iyi başladıklarını açıkladı. 9 yeni ürünün tanıtımının yapıldığının altını çizen Çelik, bu ürünlerin birçoğunun da satışına başladıklarını ifade etti. Çelik, “2013 yılında geçmiş yılların en iyi üretim sürecini yaşadık. En iyi yılın yüzde 30 daha üzerinde otobüs üretimi yaptık. 2014 yılına da çok iyi başladık. Tüm satışlarımızın yaklaşık 6’da birini Ocak ayında yaptık. Çok başarılı bir ayı geride bıraktık. Hatlarımız en dolu. Gururluyuz, mutluyuz, Türkiye’nin markasıyız. Bugün 10 bininci midibüsün banttan iniş törenini yapıyoruz. Ülkemiz için daha nice 10 binlerce araç üretmeyi arzuluyoruz” .

HEDEF 1000 ADET PRESTİJ

“2014’te pazar liderliğine oynayacağız” diyen Çelik, kaliteli ürün üretmede geldikleri noktayı da şu sözlerle özetledi: “Prestij Süper Deluxe aracımızdan 1000 adet satmayı hedefliyoruz. Aracımız banttan indiğinde artık müşteriye direkt teslim edilecek kalitede üretiliyor. Son kontrolün artık gereksiz hale gelmesi, Temsa ürünlerinin yüksek kalitede üretiliyor olması, Temsa’yı tercih eden müşterilerimize büyük avantaj sağlıyor. Bu önemli gelişmeden dolayı bütün çalışanlarımızı kutluyorum.” Konuşmaların ardından banttan inen Prestij Süper Delüxe aracı günün anısına Dinçer Çelik ve fabrika çalışanları imzaladı.