Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:00   Güncelleme : 13-11-2014 18:00

Lassa Ukrayna'da

Brisa, Lassa markasıyla sadece Türkiye’de değil, uluslararası pazarlarda da söz sahibi olmaya devam ediyor.

Lassa Ukrayna'da

Brisa, Lassa markasıyla sadece Türkiye’de değil, uluslararası pazarlarda da söz sahibi olmaya devam ediyor. 2014 yılının ilk Lassa tabelalı satış ve hizmet noktasını Gürcistan’da açtıktan sonra Ukrayna’da da 8. mağazasını açan firmanın, yurtdışında 100’ün üzerinde satış noktası bulunuyor.

Tamamı Türkiye’de geliştirilen ve üretilen lastikler, 80’i aşkın distribütör aracılığıyla 60’tan fazla ülkede araç kullanıcıları ile buluşuyor. Uluslararası spor sponsorluklarıyla da adından söz ettiren “Lassa” markası altında, yurtdışında 100’ün üzerinde satış ve hizmet noktası bulunuyor.

Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman “Lassa ile bir yandan Çin, Güney Kore gibi yeni pazarlara girerken, bir yandan da bulunduğumuz pazarlarda yaygınlığımızı ve satış hacmimizi artırmak istiyoruz. Markamızın uluslararası bilinirliğini, görünürlüğünü ve marka sadakatini arttırmak için sponsorluk ve iletişim faaliyetlerimizin yanısıra, Lassa tabelalı mağazalarımızın yaygınlaşmasına da büyük önem veriyoruz. Bunu aynı da müşteri deneyimi açısından en iyi yolculukları tasarlama ve iş ortaklarımıza değer katma vizyonumuzun bir parçası olarak görüyoruz. Bu doğrultuda, 2012 yılında 13 ülkede 39 olan mağaza sayımızı, 2013 yılında 21 ülkede 100 Lassa tabelalı mağazaya çıkardık. 2014’te de hız kesmeyerek, yılın ilk Lassa tabelalı mağaza açılışını Gürcistan’da gerçekleştirdik. Geçen sene çalışmaya başladığımız Geo Tires firması, bizim de desteğimizle Tiflis şehrinde görünürlük ve bilinirlik açısından çok önemli bir lokasyonda 360 m2 alana sahip 3 katlı Lassa tablelalı satış ve hizmet noktasını açtı. Gürcistan’daki bu 7. Lassa tabelalı mağazamızda, sadece Lassa markalı lastikler kullanıcılarla buluşacak olup; satışın yanısıra hafif bakım ve montaj hizmetleri de verilecek. Lassa’nın 40. Yılında yurtdışında açtığımız ilk Lassa tabelalı mağazamızın tüm Brisa ailesine hayırlı olmasını diliyorum” .