Otomotiv
Giriş Tarihi : 22-12-2014 15:13   Güncelleme : 22-12-2014 15:13

KARSAN Demirbaş bayi tanıtım toplantısını yaptı

BMC, Ford Truck Kocaeli ve Temsa Özel Halk Otobüs’leri yetkili satıcılığını yapan FSM Demirbaş, Karsan markasının da yetkili satıcılığını üstlendi.

KARSAN Demirbaş bayi tanıtım toplantısını yaptı

Demirbaş, Karsan’ın yetkili satıcısı olması vesilesiyle 4 Aralık Perşembe akşamı Cevahir Otel’de 300 kişilik bir lansman daveti verdi. FSM Demirbaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı, Karsan Pazarlama ve Satış Direktörü Selim Aydınlıoğlu, Belediye temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

 
Tüm yolcu ve yük araçları Demirbaş’ta
 
Karsan JEST, Karsan ATAK ve Karsan STAR araçlarının da sergilendiği gece de konuşan, FSM Demirbaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş; “Karsan Türkiye’nin yerli üretim yapan güzide bir firması. Karsan yetkili satıcılığını alarak bundan böyle Karsan’ın 6 – 7 – 8 metrelik minibüs/otobüs ürün gamının ve önümüzdeki yıl üreteceği ticari araçlarının satışını gerçekleştireceğiz. Yetkili satıcısı ğumuz diğer markalarla birlikte yolcu ve yük taşımada kullanılan bütün ticari araçları satıyor olacağız” ifadelerini kullandı.
 
Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı da Karsan ailesine katılan Mustafa Demirbaş’a teşekkürlerini sundu. Kitapçı yaptığı konuşmada; “Karsan ulaşımda sınırsız çözümler sunma vizyonu doğrultusunda kendi markasıyla katma değerli ürünler üretmeyi amaçlayan bir kurum. Yeni ürünlerimiz 6 metrelik JEST minibüsümüz ile 8,1 metrelik belediye tipi ve 27-31 kişilik küçük otobüslerimizi dışarıda sergiliyoruz. Her iki ürünümüz de alçak tabanlı olmasıyla dikkat çekiyor. Bu ürünlerimizle toplu taşımaya hizmet veriyor, ekonomiye katkı sağlıyoruz. Daha da büyümek ve gelişmek istiyoruz. Büyümenin önemli bir unsuru da bayi teşkilatıdır ve bu amaca giderken ailemize katılan Mustafa Demirbaş’a teşekkür ediyoruz. 1991 yılından bugüne 23 yıldır bu işe emeğini koymuş, binlerce müşteriye hizmet vermiş bir firmanın Karsan ailesine katılması bizi iyice güçlendiriyor” .