Güncel Haber
Giriş Tarihi : 04-02-2015 21:08   Güncelleme : 04-02-2015 21:08

Ovacık: Önceki yönetimden kalan borçları temizliyoruz!

ÖZULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ovacık, bugün hâlâ önceki yönetimlerin borçlarını temizlediklerini belirterek, “Borç ve diğer aksaklıklara rağmen, geçen dönemki genel kurulda verdiğimiz sözlerin yüzde 80-90’ını yerine getirdik” dedi.

Ovacık: Önceki yönetimden kalan borçları temizliyoruz!

İstanbul Özel Halk Otobüsü şirketlerinden olan ÖZULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ovacık, “Bugün hâlâ önceki yönetimlerden kalan borçları temizliyoruz. Çoğunu öğimizi söyleyebiliriz. İstanbul Özel Halk Otobüsü camiasında herkes bilir ki, Göksel Ovacık boş vaatler vermez. Yapabileceğim şeyleri söyler, yapılacak işler için çalışırım. Önceki dönem seçimlerde verdiğimiz sözlerin yüzde 80-90’ını yerine getirdik” .

Göksel Ovacık, yönetimde bulundukları 1 yıllık sürenin muhakemesini yaparak, şunları söyledi: “Bir yılımız d. Bu sürenin sonunda tekrardan aday oluyoruz. Bu sürenin sonunda eksiklerimizi gözden geçirerek, bir dönem daha arkadaşlardan yetki isteyeceğiz. Bu yetkiyi alırsak da var gücümüzle esnafa faydalı olmak için çalışacağız.”
 
Ovacık şöyle devam etti: “Önceki genel kurulda şirketin eksiklerini, denetimsiz ğunu ve kurumsal bir yapıya kavuşturulması gerektiğini belirtmiştik. Kurumsallık adına gelir gelmez yönetim kurulunda değişiklik yaptık. Sakarya Ulaşım Daire Başkanını genel müdür atadık. Kısaca idari yapıda değişiklikler yaparak, kurumsallık adımlarını da atmış k. Diğer taraftan söz verdiğimiz şeyler vardı. Usulsüz kartlarla mücadele edeceğimizi belirtmiştik. Usulsüz kart kullanımı önlemini ufak tefek eksiklikler dışında ladık. Eksiklerimiz de cinsiyet ve doğum tarihi tanımlaması. Bunları da hallettikten sonra usulsüz kartlar konusundaki sıkıntı ortadan en kalkacak.”
 
Bir yıllık kısa bir sürede yönetim olarak esnaf menfaatine en iyi şekilde çalıştıklarını belirten Özulaş Yönetim Kurulu Başkanı Ovacık, “Akbil cihazlarında görünmeyen hakkedişlerimizi görünür kıldık. Diğer taraftan yedek araçla ilgili bir çalışmamız vardı onun ihalesine çıkıyoruz. Şoför sicilleriyle İETT ile ortak bir çalışma yaptık. Sigorta ile ilgili problemi çözdük. Bilgi işlem birimi oluşturduk ve çok güzel işliyor. Bilgi işlemde, esnafın hakkedişinden yolcu sayımına varıncaya kadar her şeyi rapor altına aldık. Kısaca söylediğimiz bir çok şeyi yerine getirdik. Eksiklerimiz tabii ki var. Bir yıl içinde ancak bu kadar olabiliyor. Eksik kalan kısımlarımız için de var gücümüzle çalışacağız,” diye konuştu.