Teslimatlar
Giriş Tarihi : 19-03-2015 12:10   Güncelleme : 19-03-2015 12:10

Efatur 45 adet Volkswagen aldı

Taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Efatur, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Volkswagen'den yana kullandı. Firma siparişini verdiği 45 adet minibüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Efatur 45 adet Volkswagen aldı

Volkswagen Yetkili Satıcısı Altur tarafından Efatur'a satışı yapılan 35 adet Caravelle 9+1 ve 10 adet Crafter, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Efatur Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İbrahim Emlak, Genel Müdür Kayhan Yılmazer, Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü Kerem Güven ile satışı gerçekleştiren bayi yetkilileri katıldı.

 

Şirket olarak en çok önem verdikleri konunun yolcularının güvenliği ve konforu ğunu belirten Kayhan Yılmazer, bunun da Volkswagen ticari araç modellerini seçmelerindeki en belirleyici kriter ğunu söyledi. Yılmazer “Caravelle 9+1 ve Crafter modellerini yakından takip ediyoruz. Bu iki modelin de yolcularına sunduğu güvenlik ve konfor, segment standartlarının üstünde. Ayrıca maliyet fayda analizi yaptığımızda da iki modelin üstünlüklerini gördük. Düşük yakıt tüketimleri ve işletim maliyetlerini de göz önüne aldığımızda, bizim için Volkswagen ticari araçı seçmek, çok doğru bir karar ” .

 

ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

 

Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü Kerem Güven, Efatur ile geçmişten gelen işbirliklerinin yeni teslimat ile güçlenerek pekiştiğini söyledi. Güven, şöyle devam etti: “Volkswagen Ticari Araç modellerinin bireysel kullanıcıların yanısıra, sektörün öncü firmaları tarafından da tercih ediliyor olmasının en temel nedeni, sektörün ihtiyaçlarını en yakından takip ederek, bu ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap verecek donanım ve kalitede model ve hizmetleri sunuyor olmamız Efatur ile işbirliğimiz gelecekte büyüyerek devam edeceğine inancımız tamdır.”