Lojistik
Giriş Tarihi : 03-06-2015 23:06   Güncelleme : 03-06-2015 23:06

Tamer Dinçşahin, Ekol Lojistik'in direksiyonuna geçti

Uluslararası lojistik sektörünün güçlü firmalarından Ekol Lojistik, Türkiye'den sonra 11'inci ülke olarak Rusya pazarına yöneldi. Ekol Dış Ticaret olarak kurulan şirketin genel müdürlüğüne ise sektörün önde gelen isimlerinden UND eski Başkanı Tamer Dinçşahin getirildi.

Tamer Dinçşahin, Ekol Lojistik'in direksiyonuna geçti

Rusya pazarında faaliyet gösterecek Ekol Dış Ticaret şirketi için Türkiye'de konusunda uzman 14 kişilik bir ekip kuruldu. Ekibin başına ise 1 Haziran 2015 tarihi itibariyle Tamer Dinçşahin getirildi. Şuanda Rusya'daki partnerleri ile devam eden Ekol Dış Ticaret şirketinin önümüzdeki günlerde temsilci ofisi açılacağı bildirildi.

Konuya ilişkin Ulaşım Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Tamer Dinçşahin, hedeflerinin güçlü bir yapıyla Türk ihracatçısına kaliteli lojistik hizmeti sunmak ğunu söyledi. Dinçşahin, " Ekol Dış Ticaret olarak müşterilerimizin Rusya Federasyonu'na açılabilmesi için onlara Rusya özelinde çözüm üretiyoruz. Türk ihracatçılarımıza; teslimatından danışmanlığa, pazar araştırmasından onlara iş birliği tespitine kadar hukuksal ve gümrük çözümüyle ilgili hizmetler veriyoruz. Yani Ekol'ün esas adımları doğrultusunda burada adımlar atacağız. 11'inci yurtdışı açıldığımız ülke Rusya Federasyonudur. Bu da Ekol'ü bir global lojistik markası yapacak. Ekibimiz Türk ve Rus arkadaşlardan oluşuyor. Ekol, Türkiye haricinde 10 ülkede nasıl bir lojistik hizmeti sunuyorsa, aynısını Rusya'da da verecek. Çünkü, Rusya ihmal edilmemesi gereken, ileriye dönük önemli bir pazar" .