Otomotiv
Giriş Tarihi : 30-10-2015 15:49   Güncelleme : 30-10-2015 15:49

Ashok Leyland’ın hedefi sıfır hata

Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan Dassault Systèmes, Hindistan'ın ikinci en büyük ticari araç üreticisi olan Ashok Leyland'in kamyon ve otobüsleri için modüler tasarım, doğrulama, üretim ve yapılandırma yönetimini hızlandıracak çözümler sundu.

Ashok Leyland’ın hedefi sıfır hata

Müşteri odaklı faaliyetlerinin bir parçası olarak, Ashok Leyland kalite kontrolü geliştirmenin ve kamyonlarının ve otobüslerinin teslimatını hızlandırmanın yollarını arıyordu. Bunun yanı sıra şirket, değişen piyasa ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çok çeşitli ürünler geliştirdiği için ürün portföyünün karmaşıklığına uyacak, verimli bir maliyet yönetimi çözümü istiyordu.

 

Ashok Leyland Kıdemli Başkan Yardımcısı ve AR&GE Başkanı Dr. N. Saravanan: "Dassault Systèmes’in endüstri çözümü deneyimleri, araç performansını geliştirmenin ve ağırlık, yakıt tüketimi ve emisyonları azaltmanın yanı sıra dijital modelleme ve yüzey optimizasyonuna öncelik vermeye de odaklanabilmemizi sağlıyor. 3DEXPERIENCE platformunun siparişe göre yapılandırma yaklaşımı, yapılandırma yönetimi özellikleri ve benzersiz malzeme listesi, bütün değişken özelliklerini ve işlev gerekliliklerini içeriyor. Tasarımcılarımız değişiklikler yapıp bunları hızla yeni değişkenlere uygulayabiliyor" .

 

Dassault Systèmes Taşımacılık ve Mobilite Endüstrisi Başkan Yardımcısı Olivier Sappin ise konuya ilişkin şöyle konuştu: "Günümüzün rekabetçi piyasasında, tedarikçilerin ve Ashok Leyland gibi üreticilerin, her kinden daha hızlı yeni özellikler sunarken aynı da giderek artan araç ve geliştirme süreçlerinin karmaşıklığını yönetmesi gerekiyor. Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformu ve endüstri çözümü deneyimleri portföyü de şirketlerin riskleri ve maliyetleri minimuma indirmesine, bilgiyi otomatikleştirmesine, değişiklikleri kolaylaştırmasına ve genel performansı optimize etmesine yardım etmek için özel uygulamaların bulunduğu, tek bir dijital platform sunarak burada çok önemli bir rol oynayabiliyor."