Güncel Haber
Giriş Tarihi : 12-01-2016 13:13   Güncelleme : 12-01-2016 13:13

Yeter artık İsmail Yüksel

İsmail Yüksel, hata üstüne hata yapıyor. Resmi kurumlarla ne konuştuğunu kimse bilmiyor. Özel Halk Otobüsçüsü adına pazarlık yapıyor, gidiyor 1000 TL getiriyor. 65 yaşı esnafın başına sen bela ettin İsmail Yüksel. Hâlâ en küçük bir 'yüz kızarması' olmaksızın yola yürümek istiyorsun. Sana önce şunu soralım İsmail Yüksel; "Sen kendine inaniyor musun?"

Yeter artık İsmail Yüksel
Esnaf Odası ve TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, her gittiği yerden boş dönüyor. Esnaf sıkıntılı. Yüksel’in yine bir Ankara ziyaretinde, Başbakanla verdiği ‘büyük’ pozun arkasından esnaf, adam gibi bir para bekliyor. Ancak gel gelelim, İsmail Yüksel esnafa getire getire 1000 TL getiriyor. Esnaf diyor ki, “Bu para bizden rapor cezası olarak zaten çıkartılır...”
Son bir aydır sektörün çatı örgütü TÖHOB’dur diye sağda solda konuşmaktan, röportaj vermekten, haber yaptırmaktan geri durmayan Yüksel’in esnafa hiçbir menfaati yok. TÖHOB’u kullanarak ne yapmaya çalıştığı konusunda bir bilen geri gelsin. Oda, Dernek, Şirket hepsinin başında olmak istiyor bu adam. Tamam esnaf olarak seni, bütün kurumların başına getirelim. Ancak ne vereceğin meçhul. Bugüne kadar hangi işi doğru yaptın ki? Hangi işinden sonra otobüsçüye bir menfaat sağladın. Halk otobüsçüsüne bir menfaatin olmayacak madem, neden bu kurumların başındasın ya da olmak istiyorsun.
Sen de hiç vicdan yok mu İsmail Yüksel. Senin de otobüsün yok mu? Senin otobüsün ücretsiz yolcu taşımıyor mu? ÖTV’li mazot almıyor mu? İETT sana da ‘kanıtsız’ rapor cezaları kesmiyor mu?
Demek ki, bu olumsuzlukların hiçbiri senin otobüsüne uğramıyor.
Yoksa koşa koşa Ankara’ya gidip, 1000 TL ile dönmezsin.
Ayıp!..
Nereye kadar zorlayacaksın bu esnafın sabrını merak ediyoruz.
Bu senin son şansındı kaybettin. Artık usulünce görevlerini ehline bırak, kenara çekil otur.
Kimse senden ‘kahramanlık’ beklemiyor!..
Bu senin son şansındı kaybettin.
Artık sana güle güle demenin ı geldi.