Lojistik
Giriş Tarihi : 26-01-2016 20:16   Güncelleme : 26-01-2016 20:16

Omsan’dan yeni depoyu hizmete sundu

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Omsan, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, son olarak Gebze – Çayırova’da 10 bin metrekarelik yeni depolama alanını müşterilerinin hizmetine sundu.

Omsan’dan yeni depoyu hizmete sundu

İstanbul Orhanlı’da ve Gebze Çayırova’da toplam 30 bin metrekare büyüklüğündeki yeni depo yatırımını gerçekleştiren Omsan, Gebze Çayırova’da 5 bin metrekaresi serbest, 5 bin metrekaresi de antrepo olmak üzere toplam 10 bin metrekarelik yeni depolama alanını müşterilerinin hizmetine sundu.

Omsan Lojistik Depolar ve Dağıtım Operasyonları Grup Müdürü Serkan Çelik, “Türkiye’de ve yurtdışında toplam 220 bin metrekarelik 16 adet depomuzda hızlı tüketim, otomotiv, telekomünikasyon, inşaat, petrokimya, elektronik, gıda ve tekstil sektörlerindeki müşterilerimize başarılı bir şekilde depolama ve elleçleme hizmeti veriyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş lojistik çözümleri ve nitelikli insan kaynağı ile onları rekabette öne çıkarıyoruz. Son olarak, Gebze – Çayırova’da açılan 10 bin metrekarelik depolama alanını müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak biçimde tasarlandık. 2016 yılında da depo yatırımlarımız sürecektir” .