Lojistik
Giriş Tarihi : 16-02-2016 23:25   Güncelleme : 16-02-2016 23:25

Kadir Demir büyüyor

Uluslararası lojistik sektörünün önde gelen firmalarından İzmir merkezli Kadir Demir, 2016 yılını büyüme ve yatırım yılı ilan etti. Filoyu güçlendirerek yeni yıla giren firmanın hedefi yeni hatlar ile birlikte yeni yatırımlar.

Kadir Demir büyüyor

Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık şirketi, siparişini verdiği 10 adet Renault marka çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi. Yeni alınan çekicilerle birlikte firmanın filosundaki öz mal araç sayısı 86’ya yükseldi. Kadir Demir, İngiltere’nin Dover Limanı’nda kurduğu Bergen Ltd ile İngiltere ve İrlanda hattında daha da güçlendi.

Mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket eden firma, kara nakliyesi yapmanın dışında, İngiltere’nin Dover Limanı’nda kurulu şirketi Bergen Ltd ile birlikte, İngiltere, Fransa, İngiltere, İrlanda ve tüm İskandinav ülkelerine Ro-Ro acenteliği hizmetlerini de yürütmekte.

Bergen Ltd Genel Müdürü William Lawlor, “1993 yılından beri İngiltere’de nakliye ve gemi acenteliği yapmaktayız. 2001 yılında da İzmir merkezli Kadir Demir Lojistik şirketini kurup, çalışmaya başladık. Araç sayımızı sürekli artırıyor ve filomuzu yeniliyoruz. Araçlarımızın bakım ve onarımı ise kendi tesislerimizde, işinin ehli ustalar tarafından yapılmaktadır. İngiltere, uzak bir hat. Bu iş için yeni araçlar, deneyimli kadro ve tecrübe gerekir. Bütün bu vasıflara sahibiz. Bir yandan İngiltere ve İrlanda’ya kara nakliyesi yaparken, diğer yandan da, kara nakliyesi yapan, Türk ve yabancı nakliye firmalarının TIR’ları için Ro-Ro gemisi bileti satmaktayız. Yaptığımız işin arkasındayız ve her müşterilerimi daha çok nasıl memnun ederiz diye var gücümüzle çalışıyoruz. Firma olarak 2016’yı yatırım yılı ilan ettik. İlk parti araçlarımız aldık. Yıl içerisinde yeni hatlar ile birlikte lojistik yatırımları yaparak kontrollü bir şekilde büyümeyi hedefliyoruz” .