Güncel Haber
Giriş Tarihi : 10-03-2016 12:24   Güncelleme : 10-03-2016 12:24

Ulusoy’a ait 26 Man’ın ardından 30 Temsa otobüsü de haczedildi

Girdiği krizden çıkamayan Ulusoy Turizm’in öz mal otobüslerine haciz işlemi başlatıldı. 26 adet Man, Neoplan otobüsünün haczedilerek satışının yapılmasının ardından, şimdi de firmaya ait 30 adet Temsa Safir haczedilerek otoparka çekildi.

Ulusoy’a ait 26 Man’ın ardından 30 Temsa otobüsü de haczedildi
Korhan DEMİR
 
Öz mal otobüslerinin kredilerini ödeyemeyen Ulusoy Turizm’in 26 adet Man, Neoplan marka otobüsleri haczedilerek satışı yapılmıştı. Firmaya ait 30 adet Temsa Safir marka otobüslerine haciz işlemi yapılarak, otoparka çekildi. Haczedilen 30 Temsa Safir’den 21 a, Küçükçekmece’de bir otoparkta bekletiliyor.
 
Öte yandan, Saffet Ulusoy’un mirası olan Ulusoy Turizm’in çocuklara kalmasının ardından, kardeşler arasında çıkan anlaşmazlık ve yönetim zafiyeti nedeniyle Ulusoy Turizm’in binasının bulunduğu İkitellideki arazisi ve diğer taşınmazlara el konulduğu öğrenildi. Ayrıca aile bireylerinin evlerine de haciz gittiği belirtildi. Saffet Ulusoy’un oğlu Haluk Ulusoy’un da bir süre önce girdiği enerji işinden zarar ettiği ve taşınmazları elinden çıkardığı ifade edildi.