Güncel Haber
Giriş Tarihi : 10-03-2016 14:28   Güncelleme : 10-03-2016 14:28

Secure Drive, turizm taşımacılığına yeni boyut kazandırdı

Secure Drive Turizm şirketi, AnadoluJet’e anlaşmalı olarak transfer hizmeti vermeye başladı. Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Atatürk, Adana Şakirpaşa, İzmir Adnan Menderes, Antalya Havalimanı, Bodrum Milas ve Muğla Dalaman havaalanlarında faaliyet gösteren Secure Drive, İstanbul için verdiği reklamlarda 14.90 TL’ye Pendik, Akfırat ve Atatürk Havalimanı bölgesine transfer yaptığını duyurdu.

Secure Drive, turizm taşımacılığına yeni boyut kazandırdı
Hüseyin KARABULUT
 
Secure Drive Turizm şirketi, AnadoluJet’e anlaşmalı olarak transfer hizmeti vermeye başladı. Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Atatürk, Adana Şakirpaşa, İzmir Adnan Menderes, Antalya Havalimanı, Bodrum Milas ve Muğla Dalaman havaalanlarında faaliyet gösteren Secure Drive, İstanbul için verdiği reklamlarda 14.90 TL’ye Pendik, Akfırat ve Atatürk Havalimanı bölgesine transfer yaptığını duyurdu. 9 +1 minibüslerle hizmet veren firma, 1 yolcu için en yakın mesafede 14.90 TL transfer ücreti uyguluyor. Yolcu sayısı arttıkça transfer ücreti de kademeli olarak düşüyor.
 
 
Secure Drive Turizm firmasının sahibi Murat Şahin, internet sitesinde, firmanın kuruluş aşamasını şöyle anlatıyor: “Secure Drive, orijinal, benzersiz hayaller kurup bunları iş fikri ve iş haline getirmek için kuruldu. İlk olarak yarı lı özel şoför hizmeti ardından da Secure Drive shuttle (havalimanı transfer hizmeti) başladı. Şu anda ayda 30.000 üzerindeki tüketici Secure Drive hizmeti kullanıyor. Secure Drive’ın ilkesi en lüks standartta hizmeti en erişilebilir fiyatla her kesimden insanın kullanımına sunmak.  Şirket ülkenin en büyük kredi kartı markaları, havayolu şirketleri  ve hizmet şirketlerinin desteği ile büyüyor.”