Güncel Haber
Giriş Tarihi : 27-08-2016 23:53   Güncelleme : 27-08-2016 23:53

Kaptanlar Kulübü Teknokent'te toplanıyor

Ulaştırma Platformu Ödül Töreni, 6 Eylül’de İTÜ ARI Teknokent'in ev sahipliğinde gerçekleşecek. Tören öncesi düzenlenecek kokteylde, katılımcılar İTÜ ARI Teknokent bünyesindeki girişimci firmaların inovatif projelerini de inceleme fırsatı bulacak.

Kaptanlar Kulübü Teknokent'te toplanıyor

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği; Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri, Sektör Üstün Hizmet Ödülü ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarılı Kurum Ödülü'nün verileceği Ulaştırma Platformu: Ödül Töreni'nde; karayolu taşımacılık sektör temsilcileri ile üretici firma temsilcileri bir araya gelecek.

GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLİYORUZ

Törenin ev sahipliğini yapacak İTÜ ARI Teknokent'in Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz, “Odaklandığımız alt kümelerden biri yıllardır otomotivdir. Bu kapsamda hem üniversite-sanayi işbirliğine yönelik otomotiv firmalarına ev sahipliği yapıyor; hem de İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezimizde otomotiv sektörüne proje geliştiren girişimcileri destekliyoruz. Dolayısıyla Ulaştırma Platformu: Ödül Töreni’ne ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir mutluluk” .

YENİ PROJELER ÜRETİYORUZ

Kaptanlar Kulübü'nün kurucu koordinatörlerinden Ekrem Özcan ise şöyle konuştu: “Sektörün gelişimine katkıda bulunacak adımlar atmaya, yeni projeler başlatmaya çalışıyoruz. Sektörümüzün inovatif projelerle, girişimci firmalarla, teknokentlerle daha yakınlaşması, buradaki dünyayı incelemeleri, bir şekilde yer almalarına fırsat sağlamak amacıyla bu törenimizi, bu konuda örnek bir başarı ve liderlik sergileyen İTÜ ARI Teknokent'te yapacağız.”