Güncel Haber
Giriş Tarihi : 15-12-2016 21:36   Güncelleme : 15-12-2016 21:36

Süer Sülün’e Fenerli jest

Personel taşımacılık sektörünün lider firmalarından ve aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü’nün resmi karayolu tedarikçisi Gürsel Turizm’in yöneticileri, 1 Ekim 2016 tarihi itibariyle Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin Direktörler Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Süer Sülün’ü makamında ziyaretti. Şirket yöneticileri Levent Birant ve Hürer Gündüz, Sülün’e yeni görevinde başarılar dileyerek Fenerbahçe forması hediye etti.

Süer Sülün’e Fenerli jest

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, Mercedes Benz Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün’ü makamında ziyaret etti.  Süer Sülün’e, ismine hazırlanan ve Fenerbahçeli futbolcuların da imzaladığı özel formayı takdim ettiler.

Mercedes-Benz Türk ile Gürsel Turizm’in uzun yıllardır iş ortaklığı yaptığını dile getiren Levent Birant, “Alanında iki lider kurumun çalışmaları uzun yıllara dayanıyor. Mercedes-Benz Türk tarihilinde bir ilk yaşandı ve Daimler Grubu tarafından ilk defa bir Türk şirketin en tepe noktasına getirildi. Yıllardır birlikte birçok projeye imza attığımız Süer Sülün’e yeni görevinde başarılar dileriz” .

Hayıtında aldığı en anlamlı hediyenin özel Fenerbahçe forması ğunu dile getiren Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün ise şöyle konuştu: “Gürsel Turizm’in, Fenerbahçe’nin resmi karayolu tedarikçisi ğunda teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak özel otobüsümüzü imal ettik ve Gürsel Turizm’e teslim etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Yeni görevim dolayısıyla Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz ziyaretime geldi. Adıma yaptırılan ve takım oyuncuları tarafından imzalanan formayı bana hediye ettiler. Bu benim hayatım boyunca aldığım en anlamlı hediye diyebilirim.”