Lojistik
Giriş Tarihi : 09-02-2017 11:54   Güncelleme : 09-02-2017 11:54

İstanbul'da ağır yükün altına Gefco girdi

Müşterilerinin gelişmekte olduğu bölgelerde güvenilir lojistik hizmetleri sağlama önceliği olan Gefco, ağır yük taşımacılığında uzman ekibi ile Tekno Şirketler Grubu firmalarından Tekno Asfalt’a lojistik hizmeti verdi.

İstanbul'da ağır yükün altına Gefco girdi

Proje kapsamında toplam parça ağırlığı 200 tonu geçen Benninghoven ECO 3000 asfalt plentinin İstanbul’dan Dakar’a nakliyesi yapıldı. Ulusal ve uluslararası ağır yük taşımalarında ve ilgili formalitelerde deneyim sahibi olan Gefco, etkili çözüm önerileri ile hizmet veriyor. Tekno Asfalt için önemli bir kıstas olan transit süreyi dikkate alan Gefco, Dakar Limanı’na direkt taşıma yapıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gefco Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Serkan Çelik, şunları söyledi; “Türkiye asfalt sektörünün lideri ve Benninghoven asfalt plentlerinin Türkiye’deki iş ortağı Tekno Asfalt, gerçekleştirmiş ğu çalışmalarla sektöre öncülük eden bir firma konumundadır. Bu liderliğe sahip bir firmaya hizmet vermek ve hedeflerine ulaşmasında zincirin bir parçası olmak bize de memnuniyet veriyor.”