Güncel Haber
Giriş Tarihi : 24-05-2017 16:00   Güncelleme : 24-05-2017 16:00

Şoförün ailesine Ford Trucks güvencesi

Ford Trucks, kamyon şoförlerine jest yaparak Medline Acil Sağlık ile anlaştı. “Yolunuza Sağlık” adı altında yapılan anlaşma çerçevesinde Ford Trucks kullanan şoförler ile birlikte ailelerinin de sağlıkları güvence altına alındı.

Şoförün ailesine Ford Trucks güvencesi

Ford Trucks ve Medline Acil Sağlık iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, Ford Trucks’tan 0 km araç satın alan herkes aile fertleri ile birlikte “Yolunuza Sağlık” hizmetinden faydalanabilecek. Ford Trucks, 1995’ten bu yana evde sağlık ve ilkyardım eğitim hizmetleri veren Medline Acil Sağlık ile birlikte müşterileri için “Yolunuza Sağlık” adında 7/24 hizmet veren ayrıcalıklı bir projeyi hayata geçiriyor.

Yolunuza Sağlık üyeliğine sahip olan herkese, Acil Doktorlu Kara Ambulansı Hizmeti, Telefonla Tıbbi Danışmanlık Hizmeti ve acil durum uygulamalarında kullanılan ilaç, malzeme gibi tüm ekipmanlar ücretsiz olarak sağlanacak. Bu hizmet ile Ford Trucks müşterileri kilometrelerce uzaktayken dahi gözleri arkada kalmayacak. Hem aile fertlerinin hem de kendilerinin her türlü sağlık sorunlarında doktorlar sadece bir telefon uzağında olacak. Hizmet kapsamında acil bir durumda tek numarayla, Ford Trucks müşterilerinin ve aile fertlerinin,  bulunduğu yere acil doktor ve yoğun bakım donanımlı ambulans iletilecek. Sonrasında tedavilerinin lanması ve en uygun hastaneye nakli sağlanacak. Hastanın en güvenli ve hızlı şekilde hastanedeki yatağına teslim edilerek, yakınlarının haberdar edilmesi sağlanacak. Uluslararası standartlarda hizmet veren ambulanslarda; doktor, anestezi teknisyeni ve ilkyardım eğitimi almış ekip tüm süreçlerde gerekli sağlık desteklerini sunacak.