Teslimatlar
Giriş Tarihi : 02-06-2017 16:24   Güncelleme : 02-06-2017 16:24

Gürsel 30 adet prestij aldı

Personel ve öğrenci taşımacılığı sektörünün önde gelen firmalarından Gürsel Turizm, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 30 adet Prestij SX midibüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Gürsel 30 adet prestij aldı

Temsa Global bayii Antoto tarafından Gürsel Turizm'e satışı yapılan Prestij SX midibüsler, Sabancı Center’da düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Bölge Satış Müdürü Baybars Dağ katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Antoto'dan Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve İstanbul Satış Müdürü Şafak Kıyar'da hazır bulundu.

KARŞILIKLI GÜVEN

Lider iki markanın bir araya geldiğinin altını çizen Dinçer Çelik, “Gürsel Turizm personel ve öğrenci taşımacılığının lider şirketleri arasında yer alıyor. Temsa da otobüs pazarının lider markası. Gerçekleşen teslimat ile Gürsel Turizm’in filosuna 30 Temsa Prestij SX aracımız daha katıldı. Uzun yıllardır sürdürdüğümüz bu işbirliğinden çok mutluyuz ve çok daha uzun yıllar işbirliklerimizi sürdürmekte kararlıyız. Binlerce kişiyi okuluna ve işyerine ulaştıran Gürsel Turizm’e, Temsa araçlarına duydukları güvenden ötürü çok teşekkür ederim. Teslimini yaptığımız araçların Gürsel Turizm’e hayırlı olmasını diliyor ve bu ortaklığın uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum” .

TEMSA KULLANAN KAZANIR

Levent Birant ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Hem şehirlerarasında hem de personel ve okul taşımasında geçen yıla göre önemli bir hareketlilik var. Bu da bizi yeni yatırımlara yöneltti. Yatırım tercihinde de uzun yıllardır işbirliği yaptığımız hem ürünlerinden hem de satış sonrası hizmetlerinden büyük memnuniyet duyduğumuz Temsa markasına yöneldik. 30 Temsa Prestij SX aracı filomuza katıyoruz. Temsa bugüne kadar hep bize kazandırdı. Araçların alırken de satarken de kazandırması bizim gibi işletmeci firmalar için çok önemli. Pazar daralıyor, rekabet artıyor, bu rekabette bizi öne çıkaracak araçlara ihtiyacımız var. Filomuzu büyütmeye müşterilerimize en iyi hizmeti, en iyi araçlarla sunmaya devam edeceğiz.”