Güncel Haber
Giriş Tarihi : 21-07-2017 00:47   Güncelleme : 21-07-2017 00:47

Halk otobüslerinde klima denetimi

Kentiçi toplu taşıma hizmeti veren MOTAŞ, gerek şirkete ait olan araçlarda gerekse özel halk otobüslerindeki kontrollerini sıklaştırdı. MOTAŞ Genel Müdürü Tamgacı, “Hedefimiz sorunsuz bir toplu taşım ve insanımıza güzel yarınlar hazırlamaktır” dedi.

Halk otobüslerinde klima denetimi

Toplu taşımada yolcu memnuniyetine önem veren MOTAŞ, araç bakımlarıyla birlikte yenilikler yapmayı da sürdürüyor. Yapılan yenilikleri değerlendiren MOTAŞ Genel Müdürü Sedat Tamgacı, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşımada Türkiye’de iyi bir yere sahip ğunu söyledi.

MOTAŞ Genel Müdürü Sedat Tamgacı, “Müşteri memnuniyeti bizim için en öncelikli hedeftir. Filomuzu imkânlar elverdikçe yenilerken bir yandan da elimizdeki araçları yıllık bakıma alarak tüm eksiklikleri gideriyoruz. Bakımdan sonra kaportalarındaki yıpranmış, ezilmiş bölgeleri de onararak atölyemizde boyayıp hizmete hazır hale getiriyoruz. Öte yandan düzenli olarak araçlarımızın klima bakımlarını yaptırıyoruz. Amacımız daha rahat araçlarla ve daha serin bir ortamda halkımıza seyahat imkânı sunmaktır. Bu kapsamda bize bağlı olarak çalışan halk otobüslerini de belli aralıklarla kontrol ediyoruz. Tespit ettiğimiz eksiklerini gidermeleri için işletmecilerimize belli bir süre veriyoruz” .

“Şirketimiz yeniliklere açıktır” diyen Tamgacı, şöyle devam etti: “Günün şartlarıyla uyum içerisinde hizmet verebilmek ve en iyisine layık gördüğümüz yolcularımıza modern bir ortamda seyahat imkânı sunma gayretindeyiz. Bize ulaşan tüm bildirimleri titizlikle inceliyor ve yeni yatırımlar yaparken bu bildirimleri dikkate alıyoruz. Hedefimiz sorunsuz bir toplu taşım ve şehrimizin insanları için güzel yarınlar hazırlamaktır. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”